Данас сам Београд путу пријавио (наравно г-ђи Нади Петровић) следеће оштећење на коловозу. Наравно скренуо сам и пажњу на прилично неодговорно понашање њихових радника кад је у питању опрема са којом раде !
Пријава са сликама:
Поштована госпођо Петровић,
Овог пута бих желео да Вам пријавим оштећења коловоза (рупе на коловозу) на раскрсници улица Марка Челебоновића, Др. Хуго Клајна и Сурчинког пута у насељу Бежанијска коса, друга месна заједница. Очигледно да претхоно санирање после изведених радова није урађено добро.
Оштећења-рупе су код самог семафора, а испред пешачког прелаза на траци за лево скретање из Марка Челебоновића у Др. Хуго Клајна. Оштећења су прилично дубока, 6-7 цм, поготово ово лево оштећење ближе ивичњаку. Ова трака за лево скретање је прилично оптерећена саобраћајем, а такође овде скрећу и три линије градског превоза 72, 74 и 75.
Надам се да је ово довољно и да ће те реаговати брзо и поправити, не санирати, ове рупе. Слике су у прилогу.
Унапре захвалан.
П.С.:
Још увек на месту где су ваши људи поправили ударне рупе, 20. марта (!!!), на раскрсници Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовича и ДР. Хуго Клајна (код пијаце Бежанијска коса), стоји на тротоару, остављено од стране ваших радника, црно гумено постоље, а таблу са бело-црвеним пругама је неко украо. Вероватно ће и ово постоље и чуди ме да то већ неко (скупљачи секундарних сировина !!!) није урадио. Не разумем ни ваше раднике да се тако неодговорно и бахато понашају према сопственој имовини. Зар је Београд пут толико богат да не води рачуна о сопственој имовини ? Зар се не контролише број издатих са враћеним средствима за рад ? Ипак је та опрема и купљена од нас пореских обвезника, зар не ?
Срдачан поздрав,
Драган .....