stf":vml4zzsn je napisao(la):Данас сам сазнао да је пут Врчин-Заклопача (са шомијевих слика) прошлог маја предат из надлежности републике у надлежност града. Будући да је пренос надлежности у овој држави међу најтежим нерешивим проблемима у рангу међупланетарног путовања надсветлосном брзином, до санације овог пута, асфалтираног само једном, 1960-их ће проћи још времена....
Шоми303, пошто је ето СТФ јавио да је овај пут (Врчин-Заклопача) предат из надлежности републике у надлежност града, не би било лоше да сад пријавиш Београд путу да се поправе сва оштећења на том путу. Барем нека за сад закрпе те ударне рупе, а касније уз налог Дирекције за путеве да се обнови новим асфалтом целом дужином.Somi303":ysmgq0y1 je napisao(la):Главна улица код мене
Погледајте само те кратере
Да ли да јој одговорим да знам да је пут у поступку преношења надлежности, чисто да зна с' ким разговара? :twisted:Poštovani g. Smiljaniću,
Navedene ulice su sastavni deo bivšeg regionalnog puta R204 za čije redovno održavanje JKP “ Beograd put”, na žalost, sada nije nadležan. Možete da se obratite JP “Putevi Srbije” ili nadležnoj inspekciji.
Srdačan pozdrav,
N. Petrović
Služba za marketing i informisanje JKP “Beograd put”
Poštovani,
Kao što smo pomenuli, Beograd put, na žalost, za sada ne održava ove puteve. Stiže nam dosta prijava za bivše regionalne puteve tako da smo i na ovaj način upoznati sa stanjem na mnogim deonicama. Ukoliko dobijemo nalog nadležnog organa za popravku puta, nema razloga da se to i ne učini.
Ne raspolažemo email adresama inspekcije ukoliko ih i imaju, a koliko nam je poznato, nemaju ih. Telefon gradskih inspekcija kojima raspolažemo je 3227-241. Ukoliko nisu nadležne u ovom slučaju, moguće da mogu da Vam pomognu i upute Vas na nadležne organe.
Srdačan pozdrav,
N. Petrović
Služba za marketing i informisanje JKP „Beograd put“