Гага
Professional
Па дугачка је улица Омладинских бригада, скоро 3,5 км, доста тога има за рушење!
Биће ми изузетно драго, ако је у питању рушење тог кафић или већ шта је, или барем једног његовог дела.Сигуран сам да се ради о башти од "Танкера" која се налази тик уз тротоар. Цела је размонтирана и све је порушено изнутра, остало је само да се размонтира и стаклена ограда на првом спрату баште и у приземљу исте. Мислим једини дивљи објекти у Омладинских бригада су управо објекти на том делу, односно у зони раскрснице са Булеваром Зорана Ђинђића, па једино ово може бити у питању.
Иначе, ископали су тротоар на углу Омладинских бригада и Ђорђа Станојевића код блока 64 због топловодних цеви:
Pogledajte prilog 205140
Београд пут је најквалитетније сређивао улице у периоду 2016-2018. године, иако се ни тада улице нису довољно одржавале, а после тога су и квалитет и интензитет одржавања почели да опадају из године у годину. Сад кад је Шапић градоначелник улице се одржавају интензивније, али асфалт је много лошијег квалитета.Iskreno, imao je BG Put, jedan kratak period, kada su radili kvalitetno, beše za vreme Malog nam gradonačelnika.
Takovska je čini mi se rađena za vreme njegovog mandata, eno je i dan danas u perfektnom stanju, pričam za deo do 27. marta.
Штета што је нису калдрмисали, а тротоар урадили гранитом или бехатоном.Mutapova i Tamnavska ulica.
Pogledajte prilog 205403Pogledajte prilog 205404Pogledajte prilog 205405
Pogledajte prilog 205163
Iza hotela šumadija na bb rade se stepenice
Први спрат баште је размонтиран, приземни део баште остаје и објекат се реновира:Сигуран сам да се ради о башти од "Танкера" која се налази тик уз тротоар. Цела је размонтирана и све је порушено изнутра, остало је само да се размонтира и стаклена ограда на првом спрату баште и у приземљу исте. Мислим једини дивљи објекти у Омладинских бригада су управо објекти на том делу, односно у зони раскрснице са Булеваром Зорана Ђинђића, па једино ово може бити у питању.