Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Screenshot_20240611_104451_com.instagram.android.jpg
Screenshot_20240611_104456_com.instagram.android.jpg
 
Неефикасност комуналних служби у основним задацима под управом Шапић-Чучковић на делу, ЈКП Бг пут је добило као припритет да изгради мали метро, па се ове и сличне рупе занемарују.
 
Приоритет је да се шире булевари на НБГ без икакве поенте. Кога брига за тротоаре, бициклистичке стазе и остатак града.
Pa sve te stvari koje si naveo su prevaziđene i ne rade se više u svetu, već se isključivo prave "one more lane + 1" kolovozi. :D
 
mogli bi da ture i neko drvo na taj parking. preko dana kontam da su kola ko na ringli
 
Паметније би било да скину комплетан овај бехатон и уместо тога ставе бетонске растер плоче.
 
У склопу обнове саобраћајне инфраструктуре асфалтиран је наставак Посавске улице у Батајници, а у току су радови на још неколико локација, у улицама Станка Тишме 1. део, Војводе Војислава Војиновића, Првог сремског одреда, а ради се и крак Улице др Бранислава Баришића, саопштено је из Градске општине Земун.

Такође, машине су и у Улици Стојана Аранђеловића у насељу Шангај, тако да се уређује и асфалтира укупно километар и шесто метара путева у Батајници.

Радове финансира Општина Земун у складу са Програмом за одржавање некатегорисаних путева и саобраћајних површина у јавном коришћењу унутар блока.

У току је и реконструкција Улице мајора Зорана Радосављевића, а очекује се да ће радови на овој централној батајничкој саобраћајници бити завршени крајем августа. Pеконструкција обухвата поправку тротоара, асфалтирање коловоза, постављање јавне расвете и модернизацију саобраћајне сигнализације. Радове изводи ЈП „Путеви Србије”.

Радови на саобраћајној инфраструктури у свим земунским насељима теку по плану и сходно динамици у различитим су фазама, наводи се у саопштењу.

 
Velicina rupa je proporcionalna nizem procentu koji je sns uzeo na izborima. Oni su u fazonu, sta u BG samo 300000 glasova sa 100000 dovedenih, e sad cete da vidite
 
Оштећења по улицама се дешавају свуда и нормално је да се улице крпе, али код нас се то веома неквалитетно ради. Конкретно у мојој улици у Србији се већ 15 година сваке године крпе исте рупе, док у Хрватској једном кад се закрпи, рупа се не отвара минимум 4-5 година... О западу и да не пишем.
 
Vrh