Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Setili se trotara u sarajevskoj
20231129_122559.jpg
 
Bilo bi lepo kad završe sve sa Savskom, da suze Sarajevsku na dve trake, prošire trotoare i dodaju drvored sa druge strane. Meni je to trenutno jedna od najružnijih ulica u Beogradu.
 
Zašto deo namenjen za parkiranje rade isto kao i kolovoz? Pitam zato što na drugim mestima stavljaju različitu kocku za kolovoz i parking.
 
Prethodne nedelje krpili asfalt u Bulevaru despota Stefana, deonica od Cvijićeve ka Pančevcu, samo na par mesta, a nisu ni dotakli deo kod poslednjeg semafora nakon skroz dobre pekare i kod Numanovića, koji se apsolutno raspada i uskoro se neće moći voziti tim delom. Neverovatno.
 
Hronologija obnove Krunske ulice: prosle godine je za divno cudo BG put odradio solidnu obnovu. Kvalitetno asfaltiranje, ozelenjeno je ponovo razdelno ostrvo, popravljen je behaton i vraceni su stubici protiv parkiranja na raskrsnicama.
Ubrzo nakon toga, skoro svuda su stubici divljacki pocupani uz ostecenje behatona (naravno i pored najposecenijeg Teslinog muzeja) , na cosku Kumanovske je neka od sluzbi morala da kopa naknadno i naravno asfalt je posle utaban nogama i vec su stvorene rupe!
I na kraju, pre par dana, na cosku sa B. Nedic doslo je do pucanja vodovodne cevi...bas me zanima kako ce i tu dovesti ulicu u predjasnje stanje....
IMG_20240104_100209_135__01.jpg
 
Шапићев асфалт је убедљиво најгори асфалт икад постављан на београдске улице. И у делу Булевара краља Александра који је пресвучен прошле године почели су да се појављују колотрази. Мислим на први поглед се и не виде, али до следеће јесени ће се итекако видети. Не смем да замислим како би Шапић реновирао аутопут нпр.
 
Vrh