Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

U kordinaciji raznih sluzbi BVk EdB telekom toplane itd
Bg put razbuca ulicu otkrije instalacije dolaze ovi čije su instalacije dok se svi izredaju
Plus bvk uvjek nema neki dio spojnicu ili nešto i eto ga lagano 2 mjeseca
A mogu da samo nasminkaju i onda kroz mjesec dana pukne cijev
 
Ako moze neko ko je upucen u stvari da mi odgovori zasto kad nas neke proste rekonstrukcije traju beskonacno? Kapiram da su pare uzete pa uzete, zasto se odugovlci i nema radnika?
Ko god nesto radi probija rokove i to nenormalno. Deluje mi prosto smesno da ikada moze neko u BG da uradi metro kad rekonsrukcija ulice traje godinama tipa 27.marta, Dusanova bulevar ka Rakovici i slicno.
Po meni, kao laliku, Prizrensaka je trebala da bude zavrsena za 10 dana maksimalno. Potpuno je zatvorena i dovoljno prostrana da se rade obe strane istovremeno. Gde je problem?
To se i ja pitam.
Još nekako mogu i da razumem da se radi nekoliko meseci ako se menjaju instalacije u dugačkim ulicama ali tamo gde se samo presvlači asfalt zaista nema opravdanja. Ako nemaš dovoljno radnika, zašto uopšte i ideš u radove?!
One ulice oko GO Novi Beograd i na Bežanijskoj kosi su baš brzo uradili.
 
U kordinaciji raznih sluzbi BVk EdB telekom toplane itd
Bg put razbuca ulicu otkrije instalacije dolaze ovi čije su instalacije dok se svi izredaju
Plus bvk uvjek nema neki dio spojnicu ili nešto i eto ga lagano 2 mjeseca
A mogu da samo nasminkaju i onda kroz mjesec dana pukne cijev
To mi je jasno, ali bas uvek da ima nesto na celoj trasi da nemoze da se uradi....deluje neverovatno. Razumem ja da ima instalacija od pre 50 godina i dosta toga sto nije ucrtano u planove vodova ali poceti radove bez pripreme i kordinacije i onda ostaviti narod da se maltretira je stvarno bezobrazluk. Na kraju taj narod je to i platio. Teze je platiti nego izvoditi radove.
 
Krivolačka ulica (kod AP), ovo je katastrofa od rupe..

20230905_102014.jpg

20230905_102016.jpg
 
Trogirska u Zemunu i dalje ni makac. Lopata jedna podignuta nije u medjuvremenu.
 
Уз посечено дрвеће сада ће ове умивене фасаде доћи још више до изражаја.
 
Da, ali opet kad pogledaš samu ulicu, na slici samo tri automobila prolaze.
 
Nije mi jasno zašto nisu drvored stavili, ako je uzak trotoar, mogli su da suze ulicu, ne znam čemu zadržavanje tri trake.
Čučko kaže da će ga saditi na jesen. Ali imaj u vidu da Čučko kaže :D

Čučković je istakao da će tokom jeseni biti sađeni i novi drvoredi u Prizrenskoj, u Ulici Džordža Vašingtona do Skadarlije i na Bulevaru despota Stefana.
Izvor: Politika
 
Мислим да то стари графит пробија кроз зелену. Штета што нису на бетонској конструкцији посадили неку пузавицу, нпр. орлове канџе или Христов венац.
 
Обнова улица, Призренска

Улица је асфалтирана и обележена, тротоари поплочани, преостало је да се доврше ситније ствари. Нису остављена места за садњу дрвећа у земљу.
Степеништу према Сремској је потребна обнова: удвојено степениште је занимљиво, само да десно, слепо, има жардињере или саксије уза зид - на врху, или с десне стране:Да су заобили угао травњака, био би лепши и не би био изгажен у будућности:Овде је тротоар лепе ширине, навише се сужава:

Места за паркирање су с обе стране - с ове нормално, с друге паралелно према улици:

Од Зеленог венца има две траке, које се после шире у три:

Уместо ових неколико места за паркинг могле су да буду клупе и чешљеви за бицикле и моторе:

Овај угао тротоара је лепо заобљен, могао је тако и према травњаку:Х. "Балкан":Испред хотела би добро било да су паркинг обликовали за прихват гостију таксијем, колима и аутобусом:


 
Poslednja izmena:
Vrh