V
Vračarac
Guest
Autobuska stanica je svakako nas veliki minus i tu nema sta da se pravdamo. Ja se nadam da ce narednih meseci barem nesto poceti da se resava. To su kapitalni projekti.
Ako objektivne okolnosti nisu dozvolile gradnju, onda nije ''vas'' minus, a ako su subjektivne okolnosti zasluzne za mirovanje gradilista, onda treba objasniti preciznije.Autobuska stanica je svakako nas veliki minus i tu nema sta da se pravdamo. Ja se nadam da ce narednih meseci barem nesto poceti da se resava. To su kapitalni projekti.
Moram da priznam da me iznenadilo da čujem odnosno pročitam ovako nešto.Autobuska stanica je svakako nas veliki minus i tu nema sta da se pravdamo.
Мислиш да је Шарићева екипа способнија за то од Весићеве екипе? Ја сумњам.Autobuska stanica je svakako nas veliki minus i tu nema sta da se pravdamo. Ja se nadam da ce narednih meseci barem nesto poceti da se resava. To su kapitalni projekti.
Došljak će zbog svog auto-correcta opet da napravi pometnju i konfuziju. XDШарићева
Jedino što Šapić ume je da uradi rebalans bužeta da prebaci sa nekog konta na drugi konto i podeli nešto za džabe i tako do bankrota. On ne razume da Beograd nije pio fond.Мислиш да је Шарићева екипа способнија за то од Весићеве екипе? Ја сумњам.
Pa kad mrze sapica, cudi me da nije doslo do autodestrukcije do sad.Moram da priznam da me iznenadilo da čujem odnosno pročitam ovako nešto.
SNS kao kolektiv obično preferira napadanje kao vid odbrane.
Evo tačno ovde. Vidi se ista roze kuća desno i ograda na koju su nabacali ivičnjake.Koja je tačno adresa ili lokacija, kao i smer (ka periferiji ili centru)? Prosledio bih ovo (ne)nadležnima.
Videli ste nove ivičnjake. U nedelju, kada sam slikao, ivičnjaci su bili menjani na raskrsnicama i komplet na jednom delu MG do JB. Za dalje ne znam niti imam PZI.Da li ce se i svi ivicnjaci pronenoti u Maksima Gorkog?