Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Autobuska stanica je svakako nas veliki minus i tu nema sta da se pravdamo. Ja se nadam da ce narednih meseci barem nesto poceti da se resava. To su kapitalni projekti.

Autobuska stanica je svakako nas veliki minus i tu nema sta da se pravdamo. Ja se nadam da ce narednih meseci barem nesto poceti da se resava. To su kapitalni projekti.
Ako objektivne okolnosti nisu dozvolile gradnju, onda nije ''vas'' minus, a ako su subjektivne okolnosti zasluzne za mirovanje gradilista, onda treba objasniti preciznije.

Мислиш да је Шарићева екипа способнија за то од Весићеве екипе? Ја сумњам.

Мислиш да је Шарићева екипа способнија за то од Весићеве екипе? Ја сумњам.
Jedino što Šapić ume je da uradi rebalans bužeta da prebaci sa nekog konta na drugi konto i podeli nešto za džabe i tako do bankrota. On ne razume da Beograd nije pio fond.

Mržnja je manja od ljubavi prema radnom mestu, odnosno, nisu se oni koji ga mrze dovoljno glasno usprotivili i tako naterali nadređene da reaguju i izabere se druga osoba za prvog čoveka grada.​

Па кад су оригинални СРС чланови у СНС истрпели први ДС ешалон с Весићем, Кнежевићем, Малим, истрпеће и Гангулу са његовим циркузантом Чучковићем.

Nikole Dobrovića
24.7.2023.
20230724_180700.jpg
20230724_180652.jpg
20230724_180649.jpg

Da li ce se i svi ivicnjaci pronenoti u Maksima Gorkog? Da li ce se sanirati Bojanska od Sumatovacke do Juznog i srediti trotoar u Juznom od Bojanske ka molu,maxiju?

Za sređivanje trotoara u Južnom bulevaru od Maksima Gorkog do Gospodara Vučića je potreno odraditi projekat, jer to je takvo kalemljenje i budženje, da čak i da se ne radi kompletna ulica, je posao koji nije tako jednostavan.

Ovo za ivičnjake u Maksima Gorkog nisam najbolje razumeo. Da li se pitanje odnosi na kompletnu zamenu ivičnjaka?

Za Bojansku ne verujem da će se bilo šta raditi, ali ne bi bilo loše da se trenutno stanje fotografiše i piše nadležnima sa molbom / zajtevom da se ista odradi.​

Naprednjaci ukinuli trotoar u Višnjičkoj (iza Rospi Ćuprije) posle radova i pobacali ivičnjake na tuđu ogradu. J'š trotoar, kome to još treba...
Trotoar ukinut Visnjicka.jpg

Ovima da čovek da da mu zamene luster, oni bi luster rasturili i bacili, to bi tako stajalo razyebano 2 meseca, a onda bi mu nakačili jednu sijalicu da visi na žici i rekli evo to ti je dosta.

Poslednja izmena:
Koja je tačno adresa ili lokacija, kao i smer (ka periferiji ili centru)? Prosledio bih ovo (ne)nadležnima.

P.S.
@solecar

Izgleda da je to kod broja 120. Evo sad vidim odnosno računam odavde
Ova kuća iz ovog linka je 118, što znači da je ova gde je sam trotoar uništen broj 120. Ako ti nešto znači.

Зар није у плану саобраћајница од Мостара право испод приступа Газели до окретнице?

Da li ce se i svi ivicnjaci pronenoti u Maksima Gorkog?
Videli ste nove ivičnjake. U nedelju, kada sam slikao, ivičnjaci su bili menjani na raskrsnicama i komplet na jednom delu MG do JB. Za dalje ne znam niti imam PZI.
Asfalt sa trotoara je uklonjen u delu kod Čuburskog parka i dalje mestimično. Videli ste slike na kojima je označeno "ceo trotoar". Da li to znači da će negde biti obnovljen ceo trotoar a negde neće? Ne bih znao, nemam PZI, kao što rekoh.

Vrh