Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Jeste, samo je to obećano tako davno da će se uraditi, evo tek sada. Čini mi se da je stf pričao da je projekat kočila opština Zvezdara, pretpostavljam da se sad promenila garnitura pa su krenuli sa radovima.

@direktor :laugh: Pretpostavljam da si sarkastičan

Ja ti reko na glas kako razmišljaju likovi u direkciji...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=802685#p802685:3f67enld je napisao(la):
marrecar » 13 Дец 2020 05:39 pm[/url]":3f67enld]Jeste, samo je to obećano tako davno da će se uraditi, evo tek sada. Čini mi se da je stf pričao da je projekat kočila opština Zvezdara, pretpostavljam da se sad promenila garnitura pa su krenuli sa radovima.

Није се променила гарнитура него је град погурао "одозго" да би наредне године спречио комплетан колапс на овом потезу. Елем, спрема се изградња топловода од депоније "Винча" до Коњарника што значи делимично затварање Смедеревског пута на неколико месеци. Морали су ово да ураде по хитном поступку.

Финални радови на изградњи нове саобраћајице која повезује Гроцку и Звездару

Извор:
https://www.grocka.rs/finalni-radovi-na ... -zvezdaru/

131895205_3384469281651394_4734373789682059446_o.jpg

131670110_3384469974984658_2792865679881229227_o.jpg

Sta onda znaci to delimicno zatvaranje Smederevskog puta? Preusmeravanje samo "privatnog" ili celokupnog saobracaja na ovu novu trasu?

Kada postavljaju toplovod trebali bi da urade i kanalizaciju i da prošire Smederevski Put o istom trošku.

Cak eksproprijacije i netreba toliko većina je državna zemlja uzurpirana...

Ono kad bg put radi preko one stvari svi ivicnjaci su u nivou ulice osim na pešačkom prelazu ...laze dokica i dalmatinska plus slivnik pored koga je lokva ...

bgput01-2020-12-20-21-43-18.jpg

bgput02-2020-12-20-21-43-18.jpg

bgput03-2020-12-20-21-43-18.jpg

bgput04-2020-12-20-21-43-18.jpg

bgput05-2020-12-20-21-43-18.jpg

Imaju fotke na SSC-u, Dunavska iza Bekoa se širi na uštrb sklonjenih šina.

Nema 2 godine da je rekonstruisana ulica Baje Pivljanina, danas se pojavila rupa na putu malo pre kapije Belog dvora, naravno prekrivene nekakvim “patentom” od kartonskih kutija koje čak imaju i zastavicu Srbije pobodenu na vrhu

Jurija Gagarina i uključenje ka budućoj autobuskoj stanici.

jurijagagarina01-jan2021.jpg

jurijagagarina02-jan2021.jpg

A pro po ovi kamera i portala.
Vraćam se ja jedno veče i naulazim na zatvorenu JG na ovom potezu-postvaljaju portal za kamere. E sad to ništa ne bi bilo neobično da bukvalno dve nedelje kasnije nisu razbucali celu JG da urade ovo proširenje.

šta nam to govori: da ove kamere postavlja neka siva eminencija koja ne haje nizašta i nije u nikakvoj vezi sa gradskim službama a o koordinaciji da ne pričamo...uglavnom evo sad kad su završili JG sve nanovo...

Ni za jednu postavljenu kameru nisam video da ima tablu za gradjevinske radove, što očigledno jesu....

PS: o proširenju JG zbog BUS stanice se piše i govori po medijima bar godinu dana unazad al eto...

Ha, ha, nekad se sneg odnosio, a ne sklanjao u stranu.

Doduše, i pre 10-ak godina su to radili, odnosili su ga u park kod Brankovog mosta.

Чудо како су 60их имали напреднију технику за чишћење снега. Истина, пре десетак година су скупљали снег на гомиле где су га мањи утоваривачи товарили у кипере.

Sredjen je prilaz i parking kod 5 solitera prekoputa kuce cveca i stadiona Partizaia. Zanimljivo mi kako je jedan clan sa foruma koji zivi tu precutao ovo :)
Evo par slika uz pesmu o sole mio...
EaPIsJpXkAApNsK.jpeg

EaPIsJuXQAUmZMg.jpeg

EaPIsJqXkAEHb4s.jpeg

Bonus feature ove rekonstrukcije: u donjem delu ullice su ukinuli par šahtova pa se sada stvaraju bujice kad padne kiša ili evo dok se otapao sneg juče :lol:

Да ли је неко упознат са свим овим ставкама овде наведеним? Шта БГ пут подразумева под редовно одржавање? Значи ли ово да се Змаја од Ноћаја сад реконструише, или простор око ГО Нови Београд?
Посебно стоји рубрика о намерним кваровима, тако да ово очигледно нису само неке санације намерних кварова, баш ме интересује ког типа су ови радови.

Prilozi

• Screenshot_2021-02-10-09-41-16-757_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-10-09-41-16-757_com.android.chrome.jpg
    327,3 KB · Pregleda: 1.778
Ливени асфалт, звучи ми као да ће доћи кипер са компресором да обије ударне рупе и наборани коловоз, покупиће то лопатама а онда ће доћи камион за ливење асфалта и попунити обрађене рупе а мали ваљак ће да то испегла.

Mislim da bi bilo bolje da se fotografije Save Maškovića postavljaju u temi o SMP - u, pošto već drugi postavljaju tamo, a i ona je deo projekta SMP - a.

Vrh