http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1317200Понедељак, 26. мaj 2008.
Радови на водоводној мрежи у Баба Вишњиној улици
Због планираних радова на водоводној мрежи, у уторак, 27. маја, од 15 до 20 часова без воде ће остати потрошачи у Баба Вишњиној улици, од Крунске до Његошеве улице.
За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.co.yu .
Ako se dobro sećam, projekat o kojem se ranije pričalo je da će sve ulice u okolini Knez Mihajlove da se popločaju granitom. I might be wrong..Homer Jay":2sb4fe9g je napisao(la):Ali, ono sto mi je najzanimljivije jeste odakle im granit ako su planirali behaton.
I ja mislim da nije bila greska onolike kolicine betonskih plocica. Zato treba nastaviti pratiti kako se Cika Ljubina radi da ne bi posle svega doslo do nekog polovicnog resenja. Eto, za malo pa bi smo danas vec mozda gledali kako se one zute ugradjuju....Igor":2mj1o59g je napisao(la):^^ ja im vise nista ne verujem tako da su sve malverzacije bile u opticaju sto se tice te rekonstrukcije. Ili je u pitanju velika "slucajnost" ili ne zele nikakve skandale i skandalcice u ovom periodu kada se formira nova gradska vlast