[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=782362#p782362:2c7tfkq6 je napisao(la):
astrodule » 09 Окт 2020 06:01 pm[/url]":2c7tfkq6]Da malo zamenim Gagu sa slikama radova u Nedeljka Gvozdenovića.
Čini mi se da su stanice malo produžene. Slivnici su uvučeni i crta se bici staza (za sada samo na raskrsnici sa Marka Ristića) tamo gde je nije bilo (desnom stranom)
Ivičnjaci već uredno postavljeni iako je sto puta skrenuta pažnja da se mora raditi bez ikakvih ivičnjaka. Na ovom delu gde su iscrtali stazu na pešačkom prelazu su čak stari visoki ivičnjaci.
@Дуле, хвала на одмени :kk: , али ето и ја сам исто данас (јуче) сликао радове у мојој улици. По сенкама са слика видим да си сликао пре мене. Сликао сам и пре неки дан, али нисам поставио слике!!!
Да, три стајалишта су продужена, а биће продужена и остала три у улици. Сви сливници увучени, а бицикилстичка стаза ће бити означена целом дужином улице, до краја тј. до улице Срђана Алексића (где је окретница аутобуса 70,74,75), бар су тако рекли, можда неће одмах, али биће
. Биће исцртана само са те десне стране тј. парне стране улице. Тротоар са те десне стране, као што рекох раније, неће се радити јер нема потреба, у добром је стању.
Ево и слика од петка-09.10.2020., да се не баце :wink: и са краћим објашњењима.
Па да кренем од раскснице са Виктора Новака где је моја зграда, не види се на фотографији, са леве је стране увучена. А ограду и дрвене стубиће су нам уништили
кад су радили први део улице. Ипак се да то средити.
Раскрсницауса Виктора Новака би исто требало да ураде. Возила која се виде на фотографији на паркингу, а и осталим фотографијама, се "лако испаркиравају и паркирају". Власници једноставно излазе и улазе на паркинг преко тротоара!
Поглед у назад
Стајалиште #2099, према граду, а код Драгановог ауто-сервиса, је одрађено.
Раскрсница са улицом Марка Ристића. Са десне стране фотографије је урађен-избетониран тротоар, преко дела будућег наставка те улице која треба да се спушта према тј. да се улије у улицу Мустафе Голубовића, код оне трафо станице, и даље према о.ш. "Милан Ракић".
Стајалиште #2100, у правцу Ледина и Сурчина
Поглед у назад, код кафића и хотела "Веспући"
Раскрсница са Матије Вуковића, а код Максија. Ту је био лош (упропашћен) асфалт на тротоару и мањем "платоу", где су бахати паркирали. Ваљда је тешко муштеријама Максија да понесу цегер(е), ако кола паркирају на оближњем паркингу! Надам се да ће ту поставити стубиће, јер сам неколико пута, раније, слао е-поште Секретаријату за саобраћај за постављање истих.
Поглед од Максија према почетку Недељка Гвозденовића
Хм, морам да поделим у два дела, неда Игор да се постави више од 10 фотографија, па то ти је