Фотографије, 18. јун 2020.
Целом дужином улица Др.Хуга Клајна је пуштена у саобраћај, иако је улица асфалтирана само основним слојем. Наравно и све линије градског саобраћаја, 70,72,74,75,613, поново иду овом улицом.
Данас сам прошао колима овом улицом и осећај је диван кад се возите буквално равним асфалтом, још кад поставе и хабајући слој асфалта, биће супер. Иначе овом улицом јако, јако ретко идем колима, због гужви, али сад нисам одолео.
Оно што ме иначе највише одушевљава у овој улици су, лепи дрвореди и то у делу улице од Марка Челебоновића до Пеђе Милосављевића. У делу улице од Пеђе Милосављевића до Исмета Мујезиновића су прошле и претпрошле године посађене младице, нарашће то једног дана у леп дрворед.
Pogledajte prilog 9
Код аутобуских стајалишта (има их три) у овој улици, се наравно увек направи колона возила, кад аутобус стане на неко од та три стајалишта. Да су урадили тј. да су испројектоване оне нише, било би кудикамо боље за проточност саобраћаја.
Идемо даље, део улице од Пеђе Миловановића па до Исмета Мујезиновића, је са посађеним дрвећем од прошле и претпрошле године.
Део ове улице Др. Хуга Клајна, између Исмета Мујезиновића и Љубинке Бобић, тј. код пијаце, је уобичајена слика бахатости паркирања. Неки су се и лепо паркирали, и то баш комби возила. Мада у овом делу улице још нису асфалтирана та паркинг места. Мислим да ће овде и даље бити (остати) саобраћајни хаос, а кад су задушнице, боље да и не питате како је. Дрворед у овом делу је скоро орезано, тако да је сад улица у овом делу прогледала.
Pogledajte prilog 2
Оба тротоара, бициклистичка стаза и такси станица, још нису асфалтирани
Иначе Београд пут је наставио са даљим радовима – реконструкције улице и тротоара, у мојој улици Недељка Гвозденовића.