Ako sam dobro razumeo iz ranijih postova, radi se na ovaj način da bi se omogućilo odvijanje saobraćaja bez prekida. U jednom trenutku ce zatrpati ovaj deo tunela koji je izgradjen i preko njega napraviti bajpas, a potom ce krenuti u iskop ostatka tunela. To podrazumeva i rušenje sadašnjih saobracajnica. Nek me neko ispravi ako grešim.da li mi neko moze reci koji je razlog da se pravi tunel kod avalske petlje kad su vec toliku zemlju skinulii moglo se ostaviti otvoren iskop sa kosinama i jednim nadvoznjakom
mnogo brze i jeftinije bi bilo barem po mom misljenju
sovo svaka cast na trudu
Hvala svima,,Благодарим Сово, шта мислиш колико касни овај тунел испод Авалске петље?
Tako je ovo će kada sve bude gotovo biti isključenje sa auto puta ka pomenutim pravcima. Staro isključenje odlazi u istoriju.@plećko to je novo isključenje za pijacu i Leštane iz pravca Bgd.Nadam se da se Sova ne ljuti što sam iskoristio njegovu fotografiju,ujedno svaka čast za slike bio je to uspešan let.
Iskljucenje iz Nisa za obilaznicu nece biti, jer ce glavni pravac voditi ka obilaznici, bice "iskljucenje" ka Beogradu, a onda se od Bubanj Potoka do Dobanovca ukida autoput i pretvara u gradsku magistralu poput puta Surcin-NBGD, starog novosadskog itd ...Jel voljan neko da objasni ili ucrta, još bolje, pravce isključenje iz Niša na obilaznicu, obilaznica-Niš i Beograd-Niš.
Koristim Sovinu fotku. Hvala !
Pogledajte prilog 126837
Da, ostace samo podvoznjak za ukljucenje ka gradu.Ako je ono novo isključenje za pijacu i Leštane jel se ovo onda ukida...?
ČekamooSnimci večeras ili sutra
Upravo tako, poput petlje Dobanovci iz pravca Surčina ka BatajniciZnaci bice i isklljucenje sa tog novog glavnog pravca na postojecu traku Nis Beograd, obelezeno plavom ovde ? A iz BG za NIS ovo parce se ukida sa XXXXX
Pogledajte prilog 126853
*11, tek je poceo februar Ja mislim da mogu da zavrse do NG, ali zapravo ce jedini problem biti oko tunela, ostatak gotov 100%.Пажљиво сам прегледао и мислим да нема шансе да за 10 месеци досадашњом динамиком заврше тунел испод Авалске петље!
Imamo li neki zvaničan dokument za ovu tvrdnju ili je ovo samo na nivou potpuno logičnih želja?Pogledajte prilog 126864
Bez ovog kraka, promenili su pa ce se ka gradu odvajati ispred tunela, a radice se tek kada krene nastavak.