Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

Jel može objašnjenje za šta je ovaj deo puta?
received_5167701703243089.jpeg
 
Meni izgleda kao da ce tim delom puta da privremeno puste saobracaj, kako bi mogli za to vreme da naprave bolji prelaz sa starog puta na bajpas. Trenutno ta dva puta imaju razlicite vertikalne nagibe, prakticno je na njihovom spoju sada ulegnuce, sto bi bilo jako neudobno za voznju. Slikano iz vazduha se i ne primecuje koliko je taj prelaz neravan sada. Mislim da ce raskopati ceo taj deo gde se spajaju stari put i bajpas, barem 50ak metara, nasuti ga i napraviti ravniji prelaz.
 
da li mi neko moze reci koji je razlog da se pravi tunel kod avalske petlje kad su vec toliku zemlju skinulii moglo se ostaviti otvoren iskop sa kosinama i jednim nadvoznjakom
mnogo brze i jeftinije bi bilo barem po mom misljenju
sovo svaka cast na trudu
Ako sam dobro razumeo iz ranijih postova, radi se na ovaj način da bi se omogućilo odvijanje saobraćaja bez prekida. U jednom trenutku ce zatrpati ovaj deo tunela koji je izgradjen i preko njega napraviti bajpas, a potom ce krenuti u iskop ostatka tunela. To podrazumeva i rušenje sadašnjih saobracajnica. Nek me neko ispravi ako grešim.
 
@plećko to je novo isključenje za pijacu i Leštane iz pravca Bgd.Nadam se da se Sova ne ljuti što sam iskoristio njegovu fotografiju,ujedno svaka čast za slike bio je to uspešan let.
Tako je ovo će kada sve bude gotovo biti isključenje sa auto puta ka pomenutim pravcima. Staro isključenje odlazi u istoriju.
 
Jel voljan neko da objasni ili ucrta, još bolje, pravce isključenje iz Niša na obilaznicu, obilaznica-Niš i Beograd-Niš.
Koristim Sovinu fotku. Hvala !

DJI-0233.jpg
 
Jel voljan neko da objasni ili ucrta, još bolje, pravce isključenje iz Niša na obilaznicu, obilaznica-Niš i Beograd-Niš.
Koristim Sovinu fotku. Hvala !

Pogledajte prilog 126837
Iskljucenje iz Nisa za obilaznicu nece biti, jer ce glavni pravac voditi ka obilaznici, bice "iskljucenje" ka Beogradu, a onda se od Bubanj Potoka do Dobanovca ukida autoput i pretvara u gradsku magistralu poput puta Surcin-NBGD, starog novosadskog itd ...
 
Пажљиво сам прегледао и мислим да нема шансе да за 10 месеци досадашњом динамиком заврше тунел испод Авалске петље!
 
Пажљиво сам прегледао и мислим да нема шансе да за 10 месеци досадашњом динамиком заврше тунел испод Авалске петље!
*11, tek je poceo februar :) Ja mislim da mogu da zavrse do NG, ali zapravo ce jedini problem biti oko tunela, ostatak gotov 100%.
 
Svaka cast Sovo na trudu i reportazi ! Ali nekako mi deluje da ide sporo ! Onaj bajpas stoji u mestu vec duze vreme a i onaj nov izlaz ulaz za bubanj potok , takodje tapka u mestu ! A za tunel se isto pribojavam da nece zavrsiti ove godine ! Trbusane su odradili komplet za 6meseci a ovaj rade vec 6 meseci a nisu ni na pola !
 
Kad već rade stubove za taj prelaz na stranu ka PA i kako dele pare za gluposti mogli su i ovo sad fkin i da stanu ispred tunela... Šteta
 
Pogledajte prilog 126864

Bez ovog kraka, promenili su pa ce se ka gradu odvajati ispred tunela, a radice se tek kada krene nastavak.
Imamo li neki zvaničan dokument za ovu tvrdnju ili je ovo samo na nivou potpuno logičnih želja?
Mislim, i ja bih voleo da bude tako kao što kažeš jer često koristim tu putanju ali ne sećam se da sam video neki plan, crtež koji govori u prilog tome.

Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
 
Vrh