[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=818682#p818682:39d97lgc je napisao(la):
Earthmoving » Sub Jan 30, 2021 10:30 am[/url]":39d97lgc]Ma ljudi, to je super reklama za njegov YT kanal ako želi ga razvija i zaradi neki dinar bar pokrije troškove snimanja. Meni kad su B92, Blic & Co preneli link snimka u vesti, br pregleda mi skočio na 80.000. E jedino što kad mi je Rts isto ovako krao, nije mi povećao br pregleda jer nije bio link pa niko nije znao da je snimak mog kanala. Ja sam bio velikodušan i namerno sam stavio ispod videa obaveštenje "slobodno preuzimanje" (čak su me zvali sa nekih okolnih opština na saradnju ali bio sam zauzet) . Šta me briga brate, nek ljudi gledaju. I ja sam gledao pre toga Azvirtove, Caribrodove, i ideja mi je bila da dignemo praćenje snimaka gradnje dronovima na najviši nivo kao što niko nema na svetu. Jer pre toga bilo jako malo snimaka sa mnogih gradilišta. Sad je ok, sa većine autoputeva ima po koji snimak dronom, i ja sam zadovoljan pa ne moram više idem snimam, već lepše mi uživam gledam. Međutim još jedan razlog što sam prestao je jer neću reklamiram Vučićevsku vlast, kao da su dobri, grade i to. Baš sam za to skoro peckao na lajvu onaj YT kanal @Beograd da igra (snima) onako kako što Vesić svira, teme koje mu zadaje, mada ovaj to verovatno nesvesno radi da ih zapravo reklamira.
Ostala mi neostvarena želja snimim dronom nezavršen Hajat hotel na Crnom vrhu iznad Borskog jezera, mislim da sam to mogao dohvatim sa puta, a da niko nije snimio. Znao sam da to ne bi imalo veliki br pregleda kao ni vetropark u Banatu, al bilo mi lepo da taj snimak imam u svojoj playlist kolekciji. Drago mi je da sam snimcima nekih lokaliteta blizu gradilišta, npr Divčibara nedaleko od završetka autoputa do Lajkovca prejudicirao indirektne potencijale otvaranja autoputa, kao i neke druge lokacije koje se otvaraju, jer autoput se ne gradi radi sebe već ili da nešto približi, ili da smanji gužve kao ovde u Bg Obilaznici ili nečto treće.