Earthmoving
Expert
Zak druže, ako ti je hića i ako si očajan, znaš pravila ekonomije, cena sa 19.000 skače na 100.000. Bolje onda blefirati da nam se ne žuri, pa umesto 19.000 za nešto što nije njegovo, izboksujemo da platimo svega 10.000 za nešto što nije njegovo E to je trgovina, to je sposobna vlast, da jeftinije umesto skuplje plati ono što ne mora da plati. Nego, sve to baci na račun meni za akcize za gorivo, Infostan, porez na imovinu... nećemo cicijašimo valjda, mora neko bude džek plati ceh Vučićevskog i Monistirskog razbacivanja, a neće valjda oni, kako bi imali kad bi sve plaćali, deder bacite onda to vamo na leđa.
Inače, kao ovo za Obilaznicu, ima slična šema oko kopova uglja, Lazarevca, ali tamo ljudi kolko sam čuo ipak kupe zemlju pa zarade na razlici EPSove isplate, nije baš razbojnički kao ovde da upadaju na tuđe.
Inače, kao ovo za Obilaznicu, ima slična šema oko kopova uglja, Lazarevca, ali tamo ljudi kolko sam čuo ipak kupe zemlju pa zarade na razlici EPSove isplate, nije baš razbojnički kao ovde da upadaju na tuđe.