Jankauskas
Higher intermediate
Naravno da ima, rade sa rampe kao i deo posle malog nadvožnjaka, i da ne zaboravim radove iza pruge na temeljima stubova budućeg nadvožnjaka servisne saobraćajnice.
Pa eto mi to primetismo, ali 'ucene glave' koje su za to placene nisu takvog misljenja.vlasta":1abuldul je napisao(la):Пантограф":1abuldul je napisao(la):Честитке!
(мада, укључење на аутопут је морало бити са бар две траке, Београд је велика варош, не могу да схватим наше пројектанте)
O tome smo već raspravljali - opasna rabota.
Михаило":3v2285t5 je napisao(la):Мислим да је ирационално да постоје 2 траке за укључење. Тако нешто би захтевало још километар аутопута са 5 трака (4 + зауставна) да би се омогућило безбедно уливање. Тако нешто има смисла радити на спајању 2 аутопута, овде је потпуно беспотребно...
Михаило":2afqh5xc je napisao(la):Мислим да је ирационално да постоје 2 траке за укључење. Тако нешто би захтевало још километар аутопута са 5 трака (4 + зауставна) да би се омогућило безбедно уливање. Тако нешто има смисла радити на спајању 2 аутопута, овде је потпуно беспотребно...
savagt":2hwyswkw je napisao(la):Ja ne znam dal je ovo zbog otvorenog pravca zemun-ns, ali sam sad prosao u 16:35 batajnickim drumom i do nadvoznjaka nije bilo ni guzve ni bilo kakvog usporavanja..
Sent from LG G2
Jankauskas":1lhvafis je napisao(la):Naravno da ima, rade sa rampe kao i deo posle malog nadvožnjaka, i da ne zaboravim radove iza pruge na temeljima stubova budućeg nadvožnjaka servisne saobraćajnice.
nadam se da je ovo pipistrel i da cemo imati slike iz vazduha,
Jankauskas":27lkq2r3 je napisao(la):Razmišljam da proredim obilaske pošto vidim da je ekipa smarača najašila temu o Prokopu i da se ove manje interesantne teme slabije prate.
Taman se navikli na dinamiku obilaska sa obilaznice i mosta preko Dunava.Jankauskas":3n7fmucs je napisao(la):Razmišljam da proredim obilaske pošto vidim da je ekipa smarača najašila temu o Prokopu i da se ove manje interesantne teme slabije prate.
Jankauskas":35hd3eo1 je napisao(la):04.12. 7,27 km (endomondo)
MBA kako je krenuo zavrsice rampe(betoniranje) do nove godine,
A i Planum kao da zeli da pusti pravac ka Zemunu, u toku je obelezavanje za nasipanje zavrsnog sloja tucanika (63)
Jankauskas":2qerg0pq je napisao(la):Samo da se razumemo, ono sam napisao jer je činjenica koju pojedinci ne žele da vide, a to je da imamo četvoricu jahača apokalipse koji kada najaše neku temu tu nema oporavka bar 5 strana. Što je najgore u tim prepiskama ima svega samo ne onoga o čemu se u toj temi radi, znači možemo saznati ko je šta rekao '48,ili neku godinu kasnije iako dobrano gazimo 21.vek. Da skratim, naravno da neću tek tako prekinuti ovaj novonastali hobi, što bi se reklo :ušlo krv.
vladarh":3m96uj7l je napisao(la):Pozdrav svima. Pokusavam zadnjih par dana da popravim Google Maps prikaz petlje kod Batajnice ali ima puno posla. Jel moze jos neko da se ukljuci u update/review?