spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.369
Jankauskas":krtg11i0 je napisao(la):Ajde ovako redom,
Patike - 3 para uništene i bačene
Verovatno su bile neke Adibas ili Rang Feng pa nisu trajale.
Jankauskas":krtg11i0 je napisao(la):Ajde ovako redom,
Patike - 3 para uništene i bačene
Erysimum Cheiri":8k24f91e je napisao(la):edgeman":8k24f91e je napisao(la):Ja ne znam kako se povlače sredstva iz tih Evropskh fondova ali nama bi trebalo stranci direktno da uplaćuju onom ko radi i to po učinku i roku da ne bude ovakvih kreditiranja države od strane firmi i da država nema ništa s tim,
A ko bi onda garantovao za takve kredite i vraćao ih? I koliko je realno da male građevinske firme dobiju kredite iz državnih budžeta EU. Krediti se daju državama, pošto je najveće osiguranje da će biti i vraćeni. Država je najsigurniji dužnik.
Država je najsigurniji dužnik.
Šekijev komšijaJankauskas":2mxrkz4v je napisao(la):Samo da dočaram, žutim kružićem sam obeležio početnu tačku mojih šetnji,
Jankauskas":1old7waw je napisao(la):Samo da dočaram, žutim kružićem sam obeležio početnu tačku mojih šetnji,
Jankauskas":2jiz3n13 je napisao(la):Ovo nije moj auto, vozio me jedan od šefova.
Šta kog đavola otvaraju kad ima još ohoho posla. Samo im je do slikanja i hvalisanja.edgeman":f23rnrjs je napisao(la):Sutra 29.11. otvaranje u 14h prenosi Studio B
Bungalow Bill":u39j0rtj je napisao(la):Šta kog đavola otvaraju kad ima još ohoho posla. Samo im je do slikanja i hvalisanja.edgeman":u39j0rtj je napisao(la):Sutra 29.11. otvaranje u 14h prenosi Studio B
I sad će za svaku rampu da prave po jedno svečano otvaranje :roll: