zexland
Advanced
Joooj ! Kopija Brankovog mosta iz '65 :/
Kartograf":2k5d4dpz je napisao(la):zaista mi nije jasno zašto sad kad su krenuli pun profil BAT-DOB ne urade i deo od DOB do mosta i sam most do petlje Ostružnica? Ne bi bilo skupo, dosta posla je tu već završeno.
Cela trasa je nasuta, urađeni iskopi, lakši posao nego ova druga traka HOR-NS, a značilo bi dosta za bezbednost, to je najopasniji deo obilaznice trenutno.
MilisaV":1fo8djxh je napisao(la):izvesni mihajlo mišić, direktor koridora srbije, je izjavio da je nastupila ekonomska kriza i da su cene pale i da se ima viška para i da će obilaznicu do 2013 napraviti u punom profilu.
http://pressonline.rs/sr/vesti/vest...+cene+gradnje,+višak+novca+u+nove+puteve.html
dziggy":6qkw0l96 je napisao(la):^^ jel to provereno? jer bi to bila oprecna informacija onoj koju sam cuo pre neki dan da su pare za obilaznicu i koridor 10 vec obezbedjene
Wile E. Coyote":2nmo21oi je napisao(la):Страшно је то што се о делу после Бубањ потока уопште не говори, а док се не заврши комплетна обилазница нема ништа од тоталног измештања транзита. Само немој неко да каже како нема везе јер ће кинески мост да то надокнади.
nikola32":1ika3krf je napisao(la):@shumar
dobro je, bar je nešto uradjeno
za koji dan će biti tri godine kako je završen pp. B4 Ostružnica-Orlovača. 2008 je i konkurisano za kredit za Bat-Dob. i za deo B5 koji se sada radi