shumar":p3cgd5wi je napisao(la):Mislim da je za Bat.-Dob. kredit odobren 2007, a za B5 2010 godine.
ĐorđeBG slažem se da treba sačekati da bi videli te "viškove", ali da budu i veliki viškovi opet je nedovoljno za B6.
boca-ica":2de82i6e je napisao(la):He ,he. . . tu kod ,,Andrejinog krsta,, ti je sada parking velikog br. građ. mašina
nakon spajanja radova tj. gradilišta
Nemam nove sličice . . . padala je kiša čim se prosuši malo eto novih
inaće izliven je do pola stub baš do pruge gde ti pokazuje je plava strelica
tako da je ,, prelaz ,, tu a ne gde si nacrtao
možeš da pogledaš i post sa baš tim stubom na sličici u jednom od prehodnih mojih postova
(post 126 strana od 30 Septembra 2011 u 19:39:01 h )
MilisaV":1yu4qfve je napisao(la):Bat-dob pun profil pred izbore
Pegasus":1zoib53y je napisao(la):MilisaV":1zoib53y je napisao(la):Bat-dob pun profil pred izbore
Jel stvarno moguce da se zavrsi pun profil u oba smera za 5-6 meseci?
Dobro je da ce barem u tom delu biti pun profil odmah napravljen, mnogo je rizicna postojeca deonica obilaznice
shumar":25bqs0td je napisao(la):Ne znam kad će izbori ali zvanični rok za Strabagovu deonicu je 21. oktobar 2012. dok je za deo koji radi Planum i Ratko Mitrović 29. decembar 2012.
shumar":1g2rh7fx je napisao(la):Ne znam kad će izbori ali zvanični rok za Strabagovu deonicu je 21. oktobar 2012. dok je za deo koji radi Planum i Ratko Mitrović 29. decembar 2012.
shumar":28rkf03n je napisao(la):Ne znam kad će izbori ali zvanični rok za Strabagovu deonicu je 21. oktobar 2012. dok je za deo koji radi Planum i Ratko Mitrović 29. decembar 2012.
GOJE":1fsh6gwy je napisao(la):Realno, što zbog izbora, što zbog dobro poznate prakse, najbliži smo scenariju otvaranja punog profila (uz verovatno neko suženje, na mostićima), ali uz polovične petlje, tako da je moguće tek poneko skretanje. Onda će verovatno kompletan završetak kilaviti kroz 2013.