Zna li neko nešto više o ovome? Koji su radovi u pitanju?
Nisam baš ukapirao ni šta se tačno zatvara ni zašto…
Nisam nista cuo o tome jedino imamo ove stacionaže a u tekstu se pominje most br 26.
Zna li neko nešto više o ovome? Koji su radovi u pitanju?
Nisam baš ukapirao ni šta se tačno zatvara ni zašto…
То је. Надам се да ће бар мало окрпити и онај распали мост преко пруге..Koliko vidim linija 503 ide od Voždovca, preko Jajinaca starim Kružnim putem do Resnika, i sada je prebačena da ide preko Rakovice.
Nadam se da su rešili konačno da isprave ono vijuganje ovde:
Pogledajte prilog 197877
Na sajtu https://www.bgprevoz.rs/linije/aktuelne-izmene/454/503 stoji i ovakva mapa:
Pogledajte prilog 197878
Za mesec i po dana mogu i ceo nov put da izgrade.
Sve to stoji, slažem se sa tobom, ali negde je sigurno morao da se okrene i krene suprotnim smerom, što je van svake pameti, da se to radi na autoputu i još u brzoj traci, a sledeća petlja je na 5-10 km.Šta znam kako vreme prolazi sve me manje iznenadjuju ovakve pojave jer sve češće srećem ljude koji su toliko odsutni da verujem da bi ovako nešto napravili.Dali su razlog lekovi,stres,otudjenost....Mislim da će samo biti gore.
Nisam istrazivao gde je snimak nastao ali recimo na Avalskoj petlji ako lupam sad ides iz Rakovice i navigavija ti kaze skreni levo a ti nisi svestan ko si šta si i gde si ,sta ti je u glavi ili si pod drogama a veruj mi ima ljudi sa Palilule koji ne kapiraju gde je Avala ili Ripanj i lepo skrene prvo levo i ode u suprotnom smeru ka Orlovači ili Bubanj Potoku.Sve to stoji, slažem se sa tobom, ali negde je sigurno morao da se okrene i krene suprotnim smerom, što je van svake pameti, da se to radi na autoputu i još u brzoj traci, a sledeća petlja je na 5-10 km.
Edit: Htedoh reći da je van svake pameti da tako nešto pomisli i na kraju uradi, jer vožnja u suprotnom smeru nije vredna potrošenih 20, 30 minuta vremena i manje od 1 litre goriva. Ne znam sad kakve su kazne za vožnju u suprotnom smeru, ali meni je ovo za oduzimanje vozačke dozvole na minimum godinu dana!
Da sad sam detaljno pogledao na 192.rsOvo je odvajanje ka tunelu ka Pančevu, trenutni pravac ka Beogradu, tu teško možeš da pogrešiš.
Ne znam sad kakve su kazne za vožnju u suprotnom smeru, ali meni je ovo za oduzimanje vozačke dozvole na minimum godinu dana!
U auto školama se voznji na autoputu,prvacima,petljama,rampama,detelinama pravilima saobraćaja vrlo malo poklanja paznja.