Мислим да је то лепим делом последица постојања полигона у Никинцима и резервата природе у Обедској бари.Па немамо ни ми од Обреновца до Шапца... а не тако давно није било од Газеле до Шапца.
Да ниси машио тему?
Evo uverih se u svoje reči,čovek koji izveštava sa beogradskih gradilišta je sto puta snimao ovde dodje i kaze da nezn koje je mesto u blizini.(1.06)a veruj mi ima ljudi sa Palilule koji ne kapiraju gde je Avala ili Ripanj
Tom vezom otvara sasvim lepa mogućnost da iz pravca Vinče i okolnih naselja do Novog Beograda/Zemuna (i dalje) dođe okolo ali brzo i to iz dva pravca (preko Orlovače ili preko Pančeva) i potpuno izbegne Gazela......a zatrpati praznjikavi autoput, je l'.
Ne.Da li kruzni tok kod Resnika uopste ulazi u plan rekonstrukcije?
Ja prosao juce i nisam video nijednu mašinu niti ljude, ali mi se cini iz daljine da je asfaltirano sve. Nisam primetio elasticnu ogradu, mozda se to ceka jer ipak je tik do puta jako strmo.Zna li se da li će biti ispoštovan rok za sanaciju tobogana na kružnom? Beše do 20.06. najavljena promena linije 503-ke.
Jel skinuto i privremeno ograničenje 80?Уклоњена сва привремена саобраћајна сигнализација на мосту код Остружнице.