StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.732
Pušten je onaj novi deo kod 1000 ruža.
Kružni tok zatvoren?Pušten je onaj novi deo kod 1000 ruža.
Ja znam gde treba da idem tako da nisam merodavan, to se najbolje vidi kada drona stavim u jednu tacku i kad krene da snima ono prestrojavanje i paniku i vracanje vozaca u rikverc... danas na autoputu brdo stranaca, videćemo iz drona kako se vozači snalaze sa novim oznakamaI kakav je utisak sto se tice ovih novih oznaka na obilaznici, jel pomazu ili ne?
Ili je "dzabe ste krecili"?
I kakav je utisak sto se tice ovih novih oznaka na obilaznici, jel pomazu ili ne?
Ili je "dzabe ste krecili"?
Evo ga i Jakovo, Železnik i Sremčica ništaMozda ovako -jeste da je tunel tu blizu ali rade se izdvajana i u tunelima ne znam sto ne bi moglo ispred tunela-mozda ne bi bilo bas moderno resenje ali bi sigurno radilo
Pogledajte prilog 167329
Kružni tok kaputt.Kružni tok zatvoren?
Internacionalna saobraćajna oznaka za Hrvatsku je HR a za Mađarsku je H tako da je to ispravno.Dobro im ovo HR za Hrvantska a stavili H kao Hungary za Mađarsku. Pa što nisu stavili onda CRO za Hrvatsku. Al dobro nema veze nije to neka sad greška, više je šminka.
Sa suzom u oku moram da se saglasim sa ovim. On je i ovakav i onakav, ali mi se sviđa što nije sujetan. Generalno rade sve što mogu da poprave situaciju."Gospodin Vesić" je poznat kao čovek koji će da reši stvari, makar obrtao asfalt naopačke.
Konačno!U četvrtak sam išao iz pravca Niša , ogromna gužva još od Velike Plane koja se kretala oko 90kmh u obe trake skroz do isključenja za BG i koja se nastavlja dalje ka obilaznici, a ka BG potpuno čisto. U ovom slučaju 80% automobila nije išlo u centar. Vreme oko 17h
Jedan korak unapred, dva unazad u poređenju sa privremenim rešenjem. Ko normalan pravi na takvom putu ovakve raskrsnice u eri bezbednih kružnih tokova.