To nije moguce, ne mozes da imas ukljucenje i iskljicenje bez pomocne saobracajnice, ako je ovo autoput ili put gde se vozi iznad 100.Zašto bi radio tunel ispod/iznad tunela kad može da se izvede silazna rampa (crveno, klasična detelina) između postojećih stubova (pravac od Pančeva ima prostora, pravac ka Pančevu bi morao malo da se prepravi) i spoji sa silaznom iz pravca pančeva (plavo) koja će se svakako koristiti nekoliko godina kao isključenje ka Beogradu.
Pogledajte prilog 164610
Hvala na odgovoru, nisam iz struke pa još jedno pitanje, zar nije slično kao iz pravca NS kad se isključuješ za BG, imaš jednu traku na koju se sa desne strane penje rampa ko se isključio iz pravca ka Šidu-u, i posle par metara desna traka ide za BG a leva za NIŠ E75/obilaznicuTo nije moguce, ne mozes da imas ukljucenje i iskljicenje bez pomocne saobracajnice, ako je ovo autoput ili put gde se vozi iznad 100.
Imao bi preplitanje Bg-Pa i Ob -Bg.
Па управо су у питању сервисне траке, а не главни коловоз аутопута, као што ти човек и написа.Hvala na odgovoru, nisam iz struke pa još jedno pitanje, zar nije slično kao iz pravca NS kad se isključuješ za BG, imaš jednu traku na koju se sa desne strane penje rampa ko se isključio iz pravca ka Šidu-u, i posle par metara desna traka ide za BG a leva za NIŠ E75/obilaznicu
pa jeste mnogo drugačije, u pitanju je servisna saobraćajnica kao što su mnogi već napisaliSlažem se da nije idealno i pogotovo nije najbezbednije ali nije to mnogo drugačije ni ovde;
Prvo odmorište im je na 10tak km odatle na begaljičkom brdu, jeste nema restorana ali je blizu,Moguće da će nastaviti da ih koriste ali nije to toliki broj parking mesta koji bi mogao da izazove gužvu.
Mada mislim da će oni naći drugo rešenje.
Pa oni, više od svih nas, čekaju da se završi obilaznica kako ne bi morali da gledaju kružni put dva ili tri puta mesečno.
Jasnije je sad, ja sam mislio da se ovo crveno zove servisna.pa jeste mnogo drugačije, u pitanju je servisna saobraćajnica kao što su mnogi već napisali
То су одморишта. Ово код Бубањ Потока је чувани паркинг (safe parking, autohof).Prvo odmorište im je na 10tak km odatle na begaljičkom brdu, jeste nema restorana ali je blizu,
drugo im je posle naplatne rampe Mali Požarevac i tu imaju restoran a to im je na 20tak km od Bubanj potoka.
Tako da će imati i u tom smislu alternativu.