Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

@mvbg1 ima li neki svež update kako nam napreduje vijadukt u Resniku, jel' pao prvi asfalt napokon?
 
@mvbg1 ima li neki svež update kako nam napreduje vijadukt u Resniku, jel' pao prvi asfalt napokon?
Asfaltiran je jedan sloj na južnoj prilaznoj rampi.
Na severnoj strani neposredno od mesta gde kreće da nasip ka vijaduktu grebe se asfalt prema tunelu "Stara Straževica. Verovatno pripremaju da se ujedno sve odradi.
Fotke za dan dva.
 
Следећа етапа почиње.
Screenshot_2022-10-21-22-30-30-07_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
 
Срећа па су само непредвиђени радови, експропријација, подземне инсталације који сад открише и тако....најавио је Мона још пре неког времена да ће на лето бити готово!
 
Ma bruka na svakom koraku,sad se projektuje i menja projekat, eksproprijacija itd.Zašto onda nisu pomerili trasu ulevo 50 metara bliže starom putu i tako izbegli rušenja desno u romskom naselju.I dole kod Resnika su kolektor projektovali i izgradili ispod trupa puta.Ovo maltretiranje ljudi koji gravitiraju obilaznici i sveukupno svih gradjana prestonice je stvarno prevršilo svaku meru.
 
Mislim da je vreme da se zamole putari da postave znakove koji označavaju gde koja traka vodi logično i nedvosmisleno. Kad idem iz Novog Sada umesto za Beograd pratim znak za aerodrom. Još više me nervira obrenovački put sa usmeravanjem na Miloš veliki preko Save pa u krug nazad preko Save, umesto da se vozači upućuju na uključenje kod Mislođina.
 
Апропо министара...
А ја нисам хтео да вадим свечану форму лиценце да ми не потписује Тома Мона...
Сачекаћу још зиму и још једну зиму како рече Но1...
 
Vrh