@Wile E. Coyote,
„Заиста чудно да је некад нешто било предвиђено, па се од тога одустало, па кад су сада схватили колико је то логично, поново усвојили. Наша посла.“
Баш тако Вили, планирамо-усвајамо-одустајемо-нови план-усвајамо-враћање на стари план-па опет у круг, тапкамо у месту, а године пролазе. Играмо се игара без граница !
@RockerSVK,
„Нема на чему, и поставио сам још један + за текстове из 92ге и 99те. И са тврдњом у посту, који цитирам, се апсолутно слажем. Али нећемо ширити те приче, јасно је, обилазница је тема. Невероватно да је завршетак био планиран 1995, данас крај 2010 и ми још маштамо о завршеној обилазници. Умало да нисам овде написао емоционалне реченице везане за моје виђење срушења новог моста, који се мукотрпно градио у најтежим временима. Али, после сам одустао, нећу да мрачим сада, мост је поново тамо, деведесете су прошле (у буквалном смислу, наравно. што се тиче других елемената, оне су се у неким стварима вратиле, али опет сам на граници офтопика, тако да ћутим). Идемо даље...“
РокерСВК,
Морамо да идемо даље и да се окренемо нечему бољем, јер нам нема друге. У потпуности се слажем са тобом, а видим између редова да си био на граници да истресеш из себе бес, који ти се сигурно накупио док си читао оне текстове, а вероватно и ybog других ствари. Битно је што кажеш, да је мост поново ту, да возимо по њему и уједно маштамо кад ће цела обилазница бити готова. Ако овако наставе са градњом односно НЕградњом, маштаћемо још дуго, а поготово за цео профил обилазнице. Па сад би требали да почну да раде „други део Остружничког моста“, да барем њега заврше у пуном профилу. Сви знамо да путари и грађевинци имају и објективних потешкоћа око изградње обилазнице, али кад политичари (птице грабљивице) коло воде и кад су путеви и железница у питању и да се за сваку ситницу они морају питати, онда ће мо ми још маштати о завршетку обилазнице око Београда, а они ће маштати о још једном, или два, мандату(а).
@ vucko
uvati me nostalgija cim sam video ekspres politiku,setih se njenog plavog zaglavlja.
Zivot ide dalje,ne treba klonuti duhom,mada to je meni mladjem mnogo lakse reci nego vama koji videste vise toga sto necemo pominjati.
Вучко, имам још неке текстове из Експрес Политике, а и саме Политике о градњи ауто пута кроз Србију (сада популарног Коридора 10), аутопут ка Јужном Јадрану, ... па ћу гледати и то да поставим у темама којима и припадају.