moram i ja da napisem moje misljenje
a ono je da guzvi ima svuda kad je spic saobracaja
a sto se tice propusnosti petlje bubanj potok,mislim da je dovoljna,samo sto imamo nekoliko pametnjakovica koji ne prate znakove
,u stvari mozda i prate ali zabole ih ona stvar za ostale ucesnike u saobracaju,oni preticu vozila u samoj zoni petlje pri cemu nisu prilagodili brzinu vozila trenutnoj situaciji nego preticu vozila iako imaju potrebu za odvajanjem za beograd
znaci ako ides iz pravca nisa prema novom sadu ti mozes da preticajnom trakom vrsis preticanje cak je i pozeljno da se sklonis ovima koji se odvajaju za beograd
ovi sto se sa glavnog pravca odvajaju za beograd treba da se drze desne strane i cim udju u pocetak odvajanja to i ucine ,narocito ovi vozaci sto su malo losiji
i imamo grupu vozaca kojima sve to nije bitno oni voze do kraja odvajanja i tri metra prije se odvajaju,i oni prave najvise opasnih situacija
P.S.
prilikom projektovanaj ove petlje inzenjer je glavni pravac odredio prema novom sadu ,sabcu,cacku,evropi .itd
zasto to nije dao beogradu i pancevu nije mi jasno,iz tog razloga se zale ovi sto silaze sa glavnog pravca