Е, црни ти. Мора да је тако, чим си ти извадио графикон. Сигурно сам, са возачким стажом од 1996. и једном плаћеном казном за вожњу од 55 км на сат, ту где си нацртао, 100%. И Британци, где је безбедност саобраћаја највећа уз Скандинавију, и који пуштају да се вози по зауставној траци кад је гужва (погледај: smart motorways), и они су, дакле, ту, а наши саобраћајни стручњаци су на другом крају криве. И мора да је онда због вожње по зауставној гужва. Сигурно, јер ти ипак боље знаш од Краљевског ауто клуба и од њихових регулатора који отварају зауставну траку за вожњу - да рашчисте гужву (треба ли да пишем дисклејмер да нисам за нелегалну вожњу по зауставној траци? - па треба, да се не ухвати неки залудни инаџија и каже: "Аха!", па га, ето, и пишем: "Не треба овде возити по зауставној траци").
Није то, него људи који нумеју да мисле - мисле да могу да изведу некакав закључак. а не могу, јбг.
Али имају право на своје мишљење! Париз је главни град Француске. Није, него Берлин. Али, није...
Јесте, ја имам право на своје мишљење! Ти мислиш да знаш најбоље о свему, њањањањања!
Боже, какви сте смешни људи, на гомили на овом форуму.
А ствари су кристално јасне:
пројекат петље "Бубањ поток" је ђубре и он ствара чеп. Све друго је њесра.
Гледате у то дело Божје промисли, беммумиша:
И не јави ли вам се нагон за великом нуждом?