Dilema je razrešena još pre nekoliko dana kada nas je @Sander obavestio da je došlo do promene horizontalne signalizacije na tom delu.
Baš smo odvratni i nazadni jer smo uopšte i pomislili i osudili, na forumu!!!, nešto što je bilo loše isprojektovano.
Samo treba pognuti glavu i ćutati.
De, de, nemoj sad da se duriš.E pa JBG...
Ti informacije dobijaš sa različitih strana dok se ja informišem na Beobuildu...
Kad imaš nešto za šta imaš sigurnu i preciznu informaciju ti prenesi a ne da se sad praviš pametan.
Najlakše je ovako... znao sam ja ali nisam hteo da kažem...
Ovoj ekipi je jedino i bitno šta se priča, ceo nastup, sve fabrikovane krize (50-60 kako reče psiho) je baziran na ispitivanju javnog mnjenja. Svaka izgovorena reč, svako pitanje koje postavi Goca Uzelac je urađeno sa namerom zbog upravljanja narativom ili zbog skretanja teme, ili zbog gašenja vatre.Mislim da se zavaravamo da neko od ovih sto izvode radove i rukovode zemljom, cita bas ovaj forum.
Mislim da se zavaravamo da neko od ovih sto izvode radove i rukovode zemljom, cita bas ovaj forum.
Mislim da se zavaravamo da neko od ovih sto izvode radove i rukovode zemljom, cita bas ovaj forum.