Ja sam skloniji tome da mislim da je odavno odradjen projektat po kome ce odvajanje za Beograd da bude bar sa 2 trake, a da se ovde na forumu na osnovu bajatih informacija komentarise i sudi.
Inace, upravo je to boljka danasnjeg drustva, da se brzo i lako sudi o necemu, o cemu se nedovoljno zna.
Ja sam skloniji tome da mislim da je odavno odradjen projektat po kome ce odvajanje za Beograd da bude bar sa 2 trake, a da se ovde na forumu na osnovu bajatih informacija komentarise i sudi.
Inace, upravo je to boljka danasnjeg drustva, da se brzo i lako sudi o necemu, o cemu se nedovoljno zna.
NBG na Miloš Veliki.
Неће цео Вождовац али зато хоће цео Врачар, добар део Савског Венца, цео Стари Град, делови Чукарице ближи обреновачком а боме и сви делови НБГ који су ближе старом аутопуту. Што је, па онако, више од пола становника Београда.Samo će se Voždovac i Zvezdara isključivati ovde - i to bez kamiona.
Sve manje više, ali varijanta za NBG preko nove saobraćajnice je skoro duplo duža od autoputa kroz grad.Mislim da vam nije dobar osećaj za količinu saobraćaja koji će se isključivati za Beograd na toj petlji.
Ko ide na Vidikovac isključiće se na Orlovači, Čukarica na Ostružnici....NBG na Miloš Veliki. Banjica na Avali ...
Samo će se Voždovac i Zvezdara isključivati ovde - i to bez kamiona.
Неће цео Вождовац али зато хоће цео Врачар, добар део Савског Венца, цео Стари Град, делови Чукарице ближи обреновачком а боме и сви делови НБГ који су ближе старом аутопуту. Што је, па онако, више од пола становника Београда.
3/4 најмање.Неће цео Вождовац али зато хоће цео Врачар, добар део Савског Венца, цео Стари Град, делови Чукарице ближи обреновачком а боме и сви делови НБГ који су ближе старом аутопуту. Што је, па онако, више од пола становника Београда.
Trebalo je ne jedna ne dve nego tri trake ka Beogradu da bi sve bilo bezbedno i jednostavno. A da ima nekog pametnog trebalo je i uraditi tunel kroz brdo da se ne penje uz bubanj potok po onim krivinama gde malo malo neko nadrlja zbog ludaka koji ne postuju ogranicenje.
onda bi obilaznica bila jezivo preopterećena.Mislim da vam nije dobar osećaj za količinu saobraćaja koji će se isključivati za Beograd na toj petlji.
Ko ide na Vidikovac isključiće se na Orlovači, Čukarica na Ostružnici....NBG na Miloš Veliki. Banjica na Avali ...
Samo će se Voždovac i Zvezdara isključivati ovde - i to bez kamiona.