Drugo što mi dugo bide oči je ovaj ulazni portal tunela Avala iz pravca Bubanj Potoka.
Naime ne mogu da se otmem utisku da je trasa suviše nisko došla do ispred tunela.Ovaj bager ispod tunela je u stvarnosti ogroman.
Pogledajte prilog 155482
^^ I ja se ovo oko visine pitam poodavno. Videćemo kako će ispasti na kraju. Sve se bojim da će biti "rampa" pred tunelom...
To bi onda bilo oko 7,5% nagibaPo Google earth visinska razlika je 18 metara na nekih 240m razdaljine.
Sad da li je to mnogo ili ne?
Za auto put ili moto put to je mnogo ili je prihvatljivo?To bi onda bilo oko 7,5% nagiba
Begaljicko brdo mislim da je oko 5...Ali treba videti koji je uspon od recimo mosta Beli Potok pa gore do kraja trase.Za auto put ili moto put to je mnogo ili je prihvatljivo?
30m visinske razlike na 550 metara razdaljine. Opet kažem to je po Google earth.Begaljicko brdo mislim da je oko 5...Ali treba videti koji je uspon od recimo mosta Beli Potok pa gore do kraja trase.
@sergio_spector
I treće gledajući po ovoj rupi za stub na placu autopijace sve su šanse da će trasa otići desno kao na onoj slici što smo kačili sa onim kružnim tokovima za Ikeu.
Pogledajte prilog 155483
A ja se pitam hoće li obnoviti i kružni tok kod isključenja za Resnik? Ceo put iz pravca Rakovice, preko novog nadvožnjaka, sve do kružnog toka će biti potpuno nov, a isto tako je već urađen ceo novi put od kružnog toka do bivšeg bajpasa pred ukrštanje sa prugom. Bilo bi glupo da samo taj kružni tok ostane ruina kakva jeste, a da je i pre i posle njega potpuno nov put.@sergio_spector
A usput se pitam zašto više ne završe ono parče do nadvožnjaka za Rakovicu.Ovi na Moravcu asfaltiraju i nasipaju punom parom svaki dan a ovde kao da da smo u drugoj državi.Jadni ljudi koji tamo žive.
Da se malo našalim sa @srdjanprpa ...Čovek uvek odradi profesionalno ali koji god projekat da je snimao u gradu i okolo on vene,vene i svene (Maratonci) i onda je Srki rešio da proba pasivnu taktiku.ako ste Prpi davali 40 dana, neki od nas za to nisu znali
Јел можеш да нам снимиш ово скретање ка БГу односно Икеи да спајања са АП ка БГу? Благодарим унапред у сваком случају!hehe ziv sam, nego sam u toku selidbe a i jedno dete bolesno pa ne mogu da postignem sve, trebalo bi ove sedmice da idem do Ikeje po kupovinu pa usput cu da snimim ovu deonicu
#radujmosehehe ziv sam, nego sam u toku selidbe a i jedno dete bolesno pa ne mogu da postignem sve, trebalo bi ove sedmice da idem do Ikeje po kupovinu pa usput cu da snimim ovu deonicu