Ne verujem da je deo petlje Avala, na skicama ta petlja pocinje dosta kasnije:Za šta su ovi šipovi koji se pobijaju? Zar petlja već odatle počinje?
Pogledajte prilog 141387
Danas sam prolazio, videlo se izdaleka da se na gornjem spratu suši veš, a iznad svakog prozora je namontiran klima uređaj. Deluje kao da se objekat koristi za privremeno stanovanje.Ne bi me iznenadilo. Ne smeta. Šta je taj objekat u stvari? Zna li neko?
Tu spavaju kineski radnici, nece ga dirati dok se ne zavrsi projekat sigurno.Odličan snimak.
Jel bilo vec reči o tome šta će biti sa ovim čudom u sred ptelje? Dal je moguće da će to tako ostati?
Pogledajte prilog 141934
Еееееех туго голема... на овој слици се види да су "визионари" међу пројектантима изоставили кружни ток и предност дали најодвратнијем могућем моделу у једном нивоу - "Т" раскрсница.Ne verujem da je deo petlje Avala, na skicama ta petlja pocinje dosta kasnije:
Pogledajte prilog 141388
Moje amaterske špekulacije:
- Stabilizacija tla
- Priprema za bukobrane
Еееееех туго голема... на овој слици се види да су "визионари" међу пројектантима изоставили кружни ток и предност дали најодвратнијем могућем моделу у једном нивоу - "Т" раскрсница.
За лева скретања мораће да се пију бенседини, и огромна "црна тачка" у најави!