Earthmoving
Expert
Dobro, evo u okviru teme : NE RADI SE davno i premnogo puta obećani nastavak Bubanj Potok - Pančevo. Xe, dragi Markoticevicu, nije "šta bi ja hteo" nego šta je "neko" obećao. Ništa od navedenog nisam ja izmislio. Ne znam zašto je "uništavanje teme" moj izveštaj i subjektivni utisak sa Obilaznice pre 2 dana kad sam prošao. Ja sam napisao kako se meni čini. Evo Sova je rekao nešto drugačije da ima dosta napretka na oko 4km između 1000 Ruža i B Potoka, ali meni ne pada na pamet da skačem na njega kao ti na mene, jer s jedne strane argumentovano znam da ima istine u tome što kaže (napreduju betonski radovi, što sam i ja u izveštaju pomenuo, ali evo detaljnije na tom potezu šta: stubovi nadvožnjaka 1000 ruža koji prelaze i preko pruge, zatim jedan nadvožnjak pre petlje i radovi na samoj petlji, bar ono što sam ja vidro) ali s druge strane upravo između ima izvaljanih delova koji tako čini mi stoje kao da ih posle valjanja niko nije dirao godinu dana, i deluje kao da ne mogu da napreduju i asfaltiraju se jer je velika razlika u dinamici radova tu i u nastavku ka tom tunelu ispod 1000 ruža koji po meni isto kasni.