Moze da bude samo po jedan tunel za smer a pravac je isti. Bankina izmedju traka na autoputu ce se spajati sa centralnim zidom tunela tako da nije bas lako zabiti se u zid kao kod iskljucivanja. Moras prvo da pocistis i bankinu.bigvlada":tpg4h75k je napisao(la):...
Drugo, koliko sam video, na gornjim slikama nije jedan tunel već dva koja stoje jedan pored drugog (po jedan za svaki pravac). Pošto to nije uobičajeno rešenje za tunele u Srbiji, kako će na adekvatan način biti obeleženi ulazi? Ja se plašim tog zida u sredini između dva tunela i budućih potencijalnih saobraćajnih nesreća. Amerikanci na isključenjima sa autoputa stavljaju burad sa vodom kako bi ublažili sudare, da li će i ovde postojati neki vid zaštite od takvih nesreća? Mislim na budale koje će u dva ujutru divljati po autoputu a onda će ih strugati špahtlom sa tog središnjeg zida.
izvor B92Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da će deonica projekta obilaznice oko Beograda biti završena do 15. oktobra.
Obilaznica je duga 47 kilometara, a deo čiji su radovi u toku je 7,7 kilometara. Prilikom obilaska radova na deonici obilaznice, Mrkonjić je naglasio da će svi projekti koji su planirani biti završeni zahvaljujući podršci države i osnivanju Nacionalnog saveta za infrastrukturu.
Naravno da ima. ... Mrkonjić.Tihi_SRB":qz809pd5 je napisao(la):Jel ima neko neki info o tome ?
ceo text : http://www.studio-b.co.yu/info/vest.php?id=27415Deo obilaznice oko Beograda do Ibarske magistrale prema rečima nadležnih iz
gradske Uprave i Puteva Srbije biće završena do 15. oktobra. .... itd.