Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

Uvek je bio prekršaj (bar meni stoji u glavi da je uvek bila plava tabla na krajevima, tj, stoji mi da sam uvek bio u svesnom prekršaju kada sam vozio bajs preko njega)

Jel se desava nesto ? Nije ti youtube adresa pravilo unesena :(

Ja neću ničemu lepom što se ovoga tiče da se nadam, da se ne bi razočarao kao i svaki put do sada. Ova vlast je prešla sve granice mog razumevanja (koje je veliko), tako da ne verujem da mogu nešto da urade kako valja i u roku. Dotičnoj ministarki, a ni onima oko nje, ne bi verovao kada bi rekli: ,,dobro jutro" , a kada obećaju da će nešto uraditi, ni pod razno.

Blade potpuno te razumem i slusali smo svasta i svakoga dugo vremena.
Ja iskreno se nadam da ce ovo poceti jer je prvi put da je usla strana firma da radi obilaznicu. Sto se tice same nje vec je krajnje vreme jer postaje jako prometna i ogromno zagusenje narocito od bubanj potoka pa do tunela. Prosao sam nedavno i bukvalno sve je stajalo u pravcu B.P.
Ajde da cekamo jos par dana pa da vidimo hoce li se pojaviti bar jedan bager :)

Rekao sam mnogo puta do sada i rećiću ponovo, ne zamerite mi na tome. Shvatite to kao moj revolt koji nekako moram da ispoljim. Početak rešavanja saobraćajne gužve je u nekom gradu je izgradnja kružne obilaznice. Ako to ne bude zadovoljavajuće rešenje, ide se dalje...Metro, drumski tuneli ispod grada, gondola, unutrašnje gradske magistrale...A mi nemamo ni prvu stavku završenu. A ovo su ljudi u nekim evropskim zemljama zaključili pre 60 godina, neki i pre. A mi nemamo ni u potpunosti igrađenu prvu stavku sa spiska do današnjeg dana. Pa da smo 100 puta gori pašaluk nego što jesmo.

Krajnje je vreme da se na ovom forumu uvede potpuni embargo na politiku osim u relax delu. Potpuno je necitljivo 85% tema. Pokvarih dugme na misu vrteci do konkretnih postova.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=511509#p511509:17io7sq0 je napisao(la):
StaraMo » Pet Jan 26, 2018 3:36 pm[/url]":17io7sq0]Nek nam je sa srećom novi početak

[youtube]Opl6Rnm7Ah0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Opl6Rnm7Ah0[/youtube]

Makar da je postavljena pano tabla sa imenima izvodjača, rokovima i vrednošću projekta..

Bar su se toliko mogli potruditi.

Rok je sada dosta duži od prvobitno planiranog(20meseci), a izgleda da su Kinezi prodali posao Azerima. Trebalo je zajedno da rade.

Taman dok Štrabag završi most kod Ostružnice,a onda će postojeća strana da se zatvori jer će joj trebati rekonstrukcija obzirom da je od 2010 od kada je puštena konstantno pod max opterećenjem.

Рече министарка у оном видеу што је Тихи бојавио да ће ипак правити кружни ток у Реснику. То је навођено као привремено решење док се не изгради обилазница да се убрза саобраћај због семафора на ком је хаос и мислио сам да су одустали због тога јер ће се радити обилазница.

Pre neki dan sam zamalo ostavio točak na mostu, u smeru od Dobanovačke petlje ka Ostružnici! Kvadratna rupa 30x30, pravilnog oblika, nemale dubine, i to dva komada na rastojanju od metar (po dužini puta), jedna levo, jedna desno...

Uočio, posebno opasno noću.
Zbog toga je na usponu mosta potrebna maximalna paznja i minimalna brzina.
Prošle godine su krpili most u tom delu ali u smeru prema Dobanovcima.

Odlicna veste je da uskoro pocinje . Zna li neko nesto vise o dinamici radova i lokacijama? Gde ce prvo poceti,da li duz cele trase istovremeno, kada se radi Petlja kod Orlovace? Bilo bi dobro da se ono sto pre ispravi,ovako je zaista nebezbedno.....

Radovi su takoreci vec poceli. Drugar je danas primetio vozilo kod tunala kako nesto geomerti razmeravaju i snimaju. Mozda masine nece biti tu od 1 Februara ali vec se krenulo. Nadvoznjak posle tunela treba prvo da se poveze zbog kruznog puta tako da se nesmetano moze raditi a da saobracaj ide kruznim i delom obilaznice . Ako neko prodje pored Orlovace nek slika bazu ,mislim da je ona vec spremna. :kk:
Niko petlju kod Orlovace i petlju na kruznom mislim da ce neko drugi da radi i da je u pripremi jer zavrsen je spor oko borove sume.

Hvala Tihi,
Da spor je zavrsen,na sajtu puteva vec nekoliko meseci pise da radovi pocinju u jesen 2017 ,sto je odavno proslo. Neko je objasnio da je deo tih radova presao u ruke Gradske direkcije,ali me to buni. Jednostavno sada mi nije jasno,kada to pocinje i sta sad tu ko tacno sta radi , tj kada ce konacno biti uradjene te 2 trake do Metroa i ispravljena ona traka kod Orlovace....AKo neko zna,molio bih odgovor

На улазу у Ресник се управо расељава и руши стовариште уз кружни пут, очишћена је депонија уз семафор прошле недеље. Јуче је довежена је механизација испред тунела Стражевица. Потрудићу се да усликам него увек пролетим колима.

Kad smo već kod stovarišta, celo leto sam se traumirao prolazeći pored onog stovarišta sa desne strane, neposredno nakon ukrštanja sa Avalskim putem, u smeru ka Ostružnici. 'ladno su skoro do kolovoza ređali drva, i tu ih cepali. Samo sam čekao da im izleti neka cepanka! :bash:

Vrh