dziggy
Advanced
laki72":tpba575z je napisao(la):Gde i kada je reseno?
Ja ne videh nigde da je ta odluka decinitivno donesena. Postoje samo razne struje koje lobiraju za jednu ili drugu opciju.
Ako imas neka konkretnija saznanja, podeli ih sa nama
E pa sad ne secam se tacno kada, ali znam da je do konacnog resenja bilo doslo pre dve godine otprilike. Zvezdara64 je objasnio sta je uglavnom po sredi, a moj zakljucak da je odluka donesena je i taj sto je sledeci korak u gradnji K11 davanje koncesije Kinezima na deonice Surcin-Obrenovac i Cacak-Pozega.
Mozda jeste besmisleno pored Ostruznickog mosta graditi jos jedan, i slazem se da je prirodni nastavak od Cukarice Obrenovacki put ka "K11", ali kao sto je vec receno, saniranje klizista koje bi za deceniju dve opet moglo da nastane je svojevrsno vrzino kolo, plus sto bi bilo visestruko skuplja ta sanacija od mosta na Savi kod Obrenovca.
Mislim da je i uradjen projekat tog mosta koji nije nista spec, copy-paste standarda ovog mosta Zemun-Borca, a Kinezi su jos pre 2 godine dostavili i animaciju tog mosta koju mozes pogledati ovde: http://www.youtube.com/watch?v=hbWW_8_svcM