Nadam se da je prvoaprilska šala... samo im još to fali i da se ugrobare... (mislim na gradske čelnike)
Nadam se da je prvoaprilska šala... samo im još to fali i da se ugrobare... (mislim na gradske čelnike)
Hahahahahahahah veoma moguce… skroz sam zaboravio na 1. aprilNadam se da je prvoaprilska šala... samo im još to fali i da se ugrobare... (mislim na gradske čelnike)
ИзворКорекција реда вожње
31.03.2025
ЈГСП „Нови Сад“ обавештава грађане да ће од 01. 04. 2025. године бити кориговани неки од полазака у постојећем реду вожње.
Молимо путнике да се пре коришћења превоза о изменама аутобуских полазака, осим на сајту предузећа www.гспнс.рс/ред-возње, информишу и путем апликације НСмарт.
Danas 1080 bez klime vozi 7A na 40 stepeni takodje, debili.Ovo "Ne skidati delove" je pobedilo.Na forumu Autobusi.net, odakle sam i uzeo ovu sliku, jedan korisnik je napisao da ovaj i 1118 puštaju u saobraćaj, za sada, bez prethodnog farbanja u plavu, je li moguće?
Srećom pa možeš da otvoriš prozore, a ne kao u Conecto-u... mada nisu stvarno normalni ni što su poslali solo tokom dana na 7a...Danas 1080 bez klime vozi 7A na 40 stepeni takodje, debili.
Džaba, ko da nisu otvoreni - toplije nego napolju..Srećom pa možeš da otvoriš prozore, a ne kao u Conecto-u... mada nisu stvarno normalni ni što su poslali solo tokom dana na 7a...
Verujem...Džaba, ko da nisu otvoreni - toplije nego napolju..
BMC Jedan od gorih buseva definitivno u voznom parku. Nisu losi sto se dizajna i komfora tice, ali to i nije tolko bitno koliko se BMC zapaljuje,pa prosle godine isto 7B BMC izgoreo + u Beogradu isto brdo problema sa njima. Sto je rekao Djole iznad mene, jedna kanta manje
511ke hahaBMC Jedan od gorih buseva definitivno u voznom parku. Nisu losi sto se dizajna i komfora tice, ali to i nije tolko bitno koliko se BMC zapaljuje,pa prosle godine isto 7B BMC izgoreo + u Beogradu isto brdo problema sa njima. Sto je rekao Djole iznad mene, jedna kanta manje![]()
A jok zapalice se 3A (mozda nekad,ne znamo to511ke haha
Taman sada imamo 1113 ikarbusЈа се надам да неће. Што мање кантурина на улицама то боље.