Šta je novo?

Novi Sad - Gradski prevoz (autobusi, taksi)

Пролећна редукција или по ЈГСП- у корекција реда вожње. Ништа ново. Колико видим, по једно возило мање у шпицу на 1, 3, 5, 8 и 11Б. Интервали на најјачим линијама 11-13 минута у шпицу. Мада, како је било пре две године у априлу, сада и није лоше.

Корекција реда вожње
31.03.2025

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава грађане да ће од 01. 04. 2025. године бити кориговани неки од полазака у постојећем реду вожње.
Молимо путнике да се пре коришћења превоза о изменама аутобуских полазака, осим на сајту предузећа www.гспнс.рс/ред-возње, информишу и путем апликације НСмарт.
Извор

Ovo "Ne skidati delove" je pobedilo. 😂 Na forumu Autobusi.net, odakle sam i uzeo ovu sliku, jedan korisnik je napisao da ovaj i 1118 puštaju u saobraćaj, za sada, bez prethodnog farbanja u plavu, je li moguće?
lDKGjw.jpg

Ovo "Ne skidati delove" je pobedilo. 😂 Na forumu Autobusi.net, odakle sam i uzeo ovu sliku, jedan korisnik je napisao da ovaj i 1118 puštaju u saobraćaj, za sada, bez prethodnog farbanja u plavu, je li moguće?
Danas 1080 bez klime vozi 7A na 40 stepeni takodje, debili.

Meni je iskreno zanimljivo da puste na neko vreme,pretpostavljam bar, crvene buseve jer mislim i u Beogradu su izmešani trenutno crveno-plavi, pa ono nije loše ni ovde, bar nemamo sve moguće boje buseva kao u Nišu...

BMC Jedan od gorih buseva definitivno u voznom parku. Nisu losi sto se dizajna i komfora tice, ali to i nije tolko bitno koliko se BMC zapaljuje,pa prosle godine isto 7B BMC izgoreo + u Beogradu isto brdo problema sa njima. Sto je rekao Djole iznad mene, jedna kanta manje :)
511ke haha

Da li će moći da se popravi taj BMC 1060 što je izgoreo danas? On se samo zapalio kod motora?

Vrh