Šta je novo?

Novi Sad - Gradski prevoz (autobusi, taksi)

Мислим да не постоји ниједно разумно објашњење да колор шема која постоји деценијама у НС-у и по којој је исти препознатљив буде промењена због приватника.

А опет ето га Београд где у зависности од партије на власти имамо аутобусе у бојама те странке (буквално), затим црвене да би на крају стигли до Немањићке плаве. Тако да логика и разум тешко да ће се употребљавати и у Неопланти кад (и ако) се буде доводио нови превозник.

Можда добијемо љубичасте аутобусе на крају.

I za koga je na kraju onaj električni BMC, s obzirom da je ofaraban u plavu novosadskih buseva?

Мислим да не постоји ниједно разумно објашњење да колор шема која постоји деценијама у НС-у и по којој је исти препознатљив буде промењена због приватника.

А опет ето га Београд где у зависности од партије на власти имамо аутобусе у бојама те странке (буквално), затим црвене да би на крају стигли до Немањићке плаве. Тако да логика и разум тешко да ће се употребљавати и у Неопланти кад (и ако) се буде доводио нови превозник.

Можда добијемо љубичасте аутобусе на крају.
Takođe u Niš imaju sve žive boje autobusa od crvenih plavih zelenih.... (gradskih)

Ubrzava se puštanje zglobnih buseva u saobracaj.
Juce sa pocetkom septembra pusteno je 4 Solarisa, 1117, 1118, 1120 i 1121. Danas je u garazu stiglo jos 3 ofarbana, 1122, 1123 i 1128. Trebalo bi sve do oktobra da bude gotovo, sa sve Skanijama ocekujem da ce svi biti pusteni najkasnije do 9-10. oktobra.

Da li neko zna šta je sa Ikarbus-om Ik-218N GB 964? Nisam ga dugo video.

Da li bi neko mogao sle****a iz BusLogic-a da javi da pola stajalište ne očitava buseve već dva dana ili mi prosledi kontakt telefon na koji bih im mogao ti reći to i da liniju 14 normalno trasiraju, a ne da se na stajalištima, na kojima se mogu videti busevi, prikazuju busevi iz suprotnog smera...

Ti nisi njihov klijent, to moraš da javiš JGSPu. Verujem da ćeš lako naći njihove kontakte.

Ti nisi njihov klijent, to moraš da javiš JGSPu. Verujem da ćeš lako naći njihove kontakte.
Kome? Dispečer se ne javlja, a ovi iz NSmart centra šalju na njega. A preko mejla nema živica jer su me prošle godine pravili budalom dva meseca dok se i drugi nisu počeli žaliti u vezi tog problema.

IMG20251001215959.jpg

1137..na 71.

Vrh