Šta je novo?

Novi Minel - New Minel [ Stambeno poslovni kompleks ]

Sto se tice brda, postoji samo put prokrcen do gore kojim terenac/kamion moze da se popne i to je to nema sta ni da se vidi.
Trenutno se radi izolacioni sloj ispred ABC lamela, izmedju nje i potkovice je blato nije asfaltirano jos. Stavili su zid i radi se podloga za asfaltiranje za pristupnu saobracajnicu od Bele Reke. Fasada na ABC je gotova skoro, jos samo poslednji spratovi na B lameli. Na C i D se radi fasada izmedju dve zgrade.
 
Nadam se da se nece zaustaviti samo na stazi, ipak ce deca tu prolaziti nocu. Bilo je price da ce biti i zelenila itd…
 
210811-new-minel-01.jpg

210811-new-minel-02.jpg

210811-new-minel-03.jpg

210811-new-minel-04.jpg

210811-new-minel-05.jpg

210811-new-minel-06.jpg

210811-new-minel-07.jpg

210811-new-minel-08.jpg

210811-new-minel-09.jpg

210811-new-minel-10.jpg
 
Nisu jos ni sve klime postavljene, zaista se nadam da ce biti nekih maski preko klima. Poprilicno su ruzne.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=871143#p871143:2gw3e2xy je napisao(la):
tlazar » 12 Aug 2021 08:46 am[/url]":2gw3e2xy]Nisu jos ni sve klime postavljene, zaista se nadam da ce biti nekih maski preko klima. Poprilicno su ruzne.

Takodje, ako nosaci klime nisu prohromski ili sl. ukljucujuci i srafove, vrlo brzo ce se po fasadi napraviti/slivati mrlja od rdje (mada fasada je crne boje pa se nece puno primecivati), video sam ovo na nekoliko zgrada ali su u pitanju bile bele/svetle fasade i zaista lose izgeda.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=871135#p871135:1gsw06qy je napisao(la):
Babaroga » Čet Avg 12, 2021 8:47 am[/url]":1gsw06qy]
Coka777":1gsw06qy je napisao(la):
Koji je rok za predaju kljuceva A lamele?
Sloro rekli da ce biti kraj avgusta.

Nema šanse da stignu. Biće kašnjenja.
 
Ja sam pre jedno 6 meseci pitao za te maske za klimu, nisu mi delovali nesto ubedljivo, ali opet je Galens prava adresa za ta pitanja.
 
jel zna neko koja nijansa i model tarketta je ugrađena ovde?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bilo je tri nijanse u ponudi. Tacan model ne znam.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
 
Parket je Drvoprodexov(selekt/natur), cini mi se da je na slici ona srednja nijansa.

Inace, bas su usporili u poslednjih par meseci, prva najava je bila useljenje jul/avgust, pa avgust/septembar pa sada septembar...
I dalje je sve to u roku, samo je bilo najava da ce biti zavrseno i pre roka.
 
Meni takodje deluje po trenutnom stanju gradilista da je jako tesko da dobije kljuceve lamela a za 2 nedelje.
 
На најновијој згради су почели са постављањем изолације и фасаде:

 
Posekoše jablanove, a taman sam pomislio da će biti pošteđeni tokom izgradnje prilaznog puta za zgrade. Samo peglaju, na štetu drveća.
 
Moram nažalost da primetim da je počelo malo vrdanje sa odgovaranjem na to kada će brdo biti rešeno. Dvoje prijatelja kupaca koji su nedavno obilazili gradilište su mi rekli da su postavili ovo pitanje i da su se odgovori sada sveli na "čekajte prvo da uselimo sve ljude u stanove pa ćemo onda da brinemo o brdu, to sada nije prioritet".

Međutim, sada je već jasno da će Galens nakon ove faze graditi i drugu fazu sa južne strane potkovice, tako da će tada to biti prioritet pre nego brdo, a pre početka druge faze treba završiti izgradnju i prodaju Wood Star Residence na Zvezdari i td.

Suma sumarum - iako do sada imam samo reči hvale za Galens i za njihove zaposlene, ne dopada mi se u kom smeru ide priča po ovom konkretnom pitanju. Do sada je 20 ljudi pitalo pitanja u vezi sa brdom, dvoje ili troje se javljalo da znaju kako će izgledati ali niko nije pokazao nikakvu ideju, projekata ili pravac. Pošto vrlo osnovano pretpostavljam da je naš prijatelj Pertla koji komentariše na ovoj temi zaposlen kod investitora ili prosto veoma dobro poznaje uslove i dešavanja u Galensu, molim njega ili bilo koga drugog ko ima KONKRETNE I PROVERLJIVE informacije da ih podeli sa ostalih nekoliko desetina kupaca stanova u New Minelu koji prate ovu temu.

Mislim da je okvirni plan i vremenski raspon kako će i kada brdo biti rešeno nešto što je sasvim okej da očekujemo maltene na početku septembra, svega nekoliko nedelja pre nego što prve komšije treba da se usele.

Hvala puno u napred!
 
antares,nisam zaposlen u Galensu,saradjujem uspešno sa njima poslednjih nekoliko godina. Ja verujem da će oni to uraditi ako su tako rekli,pritisnite Vericu i Sinišu,organizujte se vas par i budite uporni i dosadni dok ne dobijete konkretan odgovor.
Realno mislim da su u pravu da prvo treba da se završe radovi pa da onda predju na brdo ali razumem i kupce koji gube strpljenje.
 
Ako to nije njihova parcela, ja ne znam kako ce oni tamo bilo sta uraditi. Sanse su 20%.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=876236#p876236:1sddhgtn je napisao(la):
shadestudio » Uto Avg 31, 2021 10:59 am[/url]":1sddhgtn]Ako to nije njihova parcela, ja ne znam kako ce oni tamo bilo sta uraditi. Sanse su 20%.

Zar nisu rekli da je sve to njihovo (brdo i na vrhu gore)?
 
Jeste njihova, ali samo desetak metara od kraja podzemne garaze koliko vidim. Nece sigurno urediti celu padinu. Ne znam ni kako bi uopste to uredjivanje izgledalo.
 
Vrh