Šta je novo?

Novi Minel - New Minel [ Stambeno poslovni kompleks ]

Da li ovo znaci da na mestu zgradice u kojoj je nekad bio SAT i onaj restoran sada nice sedmosporatnica?
Mozda jos jedna na mestu na kome je parking zgrade u kojoj je bio Galens?
Ne znam da li vam odgovara na pitanje ali ovaj deo je u pitanju (ako je lakse da se vidi):
Screenshot 2025-10-02 at 11.28.07.png

Nece biti zavrsene sve lamele u isto vreme, useljavace se i zavrsavati jedna po jedna, sa malim razmacima vremenskim
Zdravo. Da li je ovo puzdana informacija, odnosno da li su vam ovo rekli iz Galensa? Meni je data informacija kao i kod prethodnog komentara, da ce useljenje biti za sve odjednom. Dodatno, da li imate neku informaciju za one stepenice koje nikako da se rese?

Zdravo. Da li je ovo puzdana informacija, odnosno da li su vam ovo rekli iz Galensa? Meni je data informacija kao i kod prethodnog komentara, da ce useljenje biti za sve odjednom. Dodatno, da li imate neku informaciju za one stepenice koje nikako da se rese?
Meni su rekli da je za sve zajedno ali se ne sećam da li su mislili na useljenje ili 80%, skoro sam siguran da je 80%, i koliko sam razumeo moraju tako. Posle što se useljenja tiče verujem da mogu kako hoće

Pa zavisi da li sve ide preko jedne gradjevinske dozvole ili su razdvojili kulu od lamela, jer na osnovu toga ce se raditi i prikljucak za struju/vodu i centralnog grejanje.

Mislim da je sve na jednoj dozvoli.
Svakako će neke lamele biti urađene ranije.
Ovim tempom je realno da završe sve za cca godinu dana.
Pretpostavljam da će prva lamela biti gotova već na proleće.

Vrh