I dvokrilni sa podsvetlom, i dvokrilni balkonac sa fiksom, i čudni trokrilni sa podsvetlom (prečke nisu po tehnološkim pravilima baš). Od svake sorte.
Zavisi koja Lamela... od marta do septembra...Da li je neko dobio informaciju kada ce biti gotovo 80% ?
Nece biti zavrsene sve lamele u isto vreme, useljavace se i zavrsavati jedna po jedna, sa malim razmacima vremenskimAko sam ih dobro razumeo, moraju sve zajedno jer je u pitanju jedna građevinska dozvola, ali možda se nisam razumeo sa njima
Pa tako gledano, valjda je visoki objekat mogao da bude odvojena zgrada, a ne takoreći lamela u nizu
Ovako će da deluje kao onih nekoliko zgrada prekoputa u Airport City-u, kao nabacano...
Kakvu (ako i i ikakvu) buku iz ulice Nikole Dobrovića mogu očekivati stanari lamele O koji gledaju ka brdu, zavisno od toga da li su iznad/ispod/u nivou ulice i da li je vide/ne vide od drveća?
Kad god bih prolazio tom ulicom ne bi bilo skoro nikakve gužve, pa mi je zanimljivo to što su je uopšte i proširivali, tako da ne znam šta da očekujem.
Licno bih uvek radije birala stan na kraju hodnika, udaljen od glavnog stepenista, prolaza, lifta isl., ukoliko imate takvu opciju. Intimnije je i mirnije.Pozdrav, planiram da kupim stan cije se 2 stranice nalaze pored lifta, da li mozda neko zna kakva su iskustva sa stanarima iz prve faze vezano za buku koju stvaraju liftovi? Hvala
ostalo je jos par stanova, pa nema mnogo izbora. U slucaju da se liftovi cuju i prave buku to bi bilo presudno za donosenje odluke o kupovini.Licno bih uvek radije birala stan na kraju hodnika, udaljen od glavnog stepenista, prolaza, lifta isl., ukoliko imate takvu opciju. Intimnije je i mirnije.
Liftovi u novim zgradama obicno nisu bucni, ali fluktuacija ljudi ka svojim stanovima levo i desno od lifta moze prouzrokovati buku. Nije to trzni centar, pa da bude nemoguce izdrzati, ali licno bih pre birala stan koji nije na prolazu. Stvar licnih preferncija.ostalo je jos par stanova, pa nema mnogo izbora. U slucaju da se liftovi cuju i prave buku to bi bilo presudno za donosenje odluke o kupovini.
Pozdrav, planiram da kupim stan cije se 2 stranice nalaze pored lifta, da li mozda neko zna kakva su iskustva sa stanarima iz prve faze vezano za buku koju stvaraju liftovi? Hvala
ostalo je jos par stanova, pa nema mnogo izbora. U slucaju da se liftovi cuju i prave buku to bi bilo presudno za donosenje odluke o kupovini.