Nama su na skupstini stanara rekli da je resena stvar, i da pregovaraju da povuku odluku i da ostanu kod postojecihNije lamela B promenila upravnika, ali postoji inicijativa za promenu koja se odnosi na sve ulaze. Okupilo se 60tak vlasnika stanova koji su uputili mail.
Odgovor sam dobio na mejl 31.01.2023. sa pausalnim odgovorima, svakako nisu nista konkretno odgovorili, tako da ce dobiti novi prigovor. Ko god bude pisao inicijativu za promenu profesionalnog upravnika, neka objavi i ovde. Ima nas…Pogledajte ovu firmu i održavanje garažnog mesta i zgrade u stanu koji imam. Ogromna je razlika, a zadovoljni smo njima.
Nije problem što je zemljište skupo, jer se na kraju cena zemljišta ukalkuliše u konačnu cenu stana, i to plate kupci stanova. Mnogo veći problem je što investitori imaju težnju ka maksimizaciji profita, pa onda hoće da uglave što veći broj kvadrata na zadatu površinu, što im urbanistički uslovi dozvoljavaju.Ako ocekujete zelene povrsine kao u npr. blokovima zaboravite na njih. To je odavno postao luksuz jer je zemljiste jako skupo. I to malo trave sto ima nece biti namenjeno za gazenje ako ce biti ugradjen zalivni sistem kkap po kap. Slizna prica u Zemunskim kapijama, bice zelenih povrsina, kad ono dva parkica za malu decu i par parcela sa travom na naselje od 1000+ stanova.
@ВладимирНС
На плацу има пуно прелепог одраслог дрвећа. Хоћете ли сачувати оно које није стриктно на месту где ће бити зграде?
Mogu i da se pomjere pojedini prinjerci ....
Isto smo konstatovali i trenutno smo u konsultaciji sa nasim spoljnim saradnicima koji ce se baviti parternim uredjenjem i ozelenjavanjem kompleksa, da li i na koji nacin mozemo da sacuvamo i izmestimo postojece drvece. Jos uvek nemam nikakve informacije koje bih podelio sa vama kao odgovor na pitanje.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Visoki za struju i nije mi jasno zašto toliko, s obzirom na to da se u stan još uvek nismo zvanično uselili. Ima li neko objašnjenje za ovako visoke račune?Kakvi su vam računi za infostan i za struju (refundiranje investitoru)? Da li neko ima iskustva sa ugovornom kaznom, imajući u vidu kašnjenje sa završetkom radova?
Raspitao se. Računi za struju su visoki, jer je u pitanju komercijalno snadbevanje i široka potrošnja dvotarifni. Skuplji je obračun i cene, jer nije garantaovano snadbevanje za domaćinstvo. A to je zato jer računi još uvek idu na Galens. Da li je neko od vas platio ove račune? Meni ne pada na pamet!Visoki za struju i nije mi jasno zašto toliko, s obzirom na to da se u stan još uvek nismo zvanično uselili. Ima li neko objašnjenje za ovako visoke račune?