Samo da pitam, kolika je na kraju nova cena održavanja po kvadratu ? Pitam jer bih možda kupio stan u fazi 2, pa da znam koliko sada košta održavanje,Uh, šta bismo mi dali da nam je 70 evra, mi smo za naš stan po staroj ceni plaćali 14.000 dinara. Po novoj to bi bilo izmedju 230 i 300 evra, što je nečuveno.
Najskuplje u gradu, 1 eur/kvm.Samo da pitam, kolika je na kraju nova cena održavanja po kvadratu ? Pitam jer bih možda kupio stan u fazi 2, pa da znam koliko sada košta održavanje,
U Sakuri su pokusali sa 2.55 eur/kvm...Najskuplje u gradu, 1 eur/kvm.
ne cudi me da i ovde pokusaju...ali koliko smo ljuti na kompaniju za odrzavanje sve ce ostati samo na pokusajuU Sakuri su pokusali sa 2.55 eur/kvm...
Cena za standard stan (faza1) u martu 2021. je bila 2.840 eur (kada sam zakljucila predugovor, kreditni kupac).Maksimalna cena za standard stanove je bila 2.775 €/m2 sa pdv-om dok je za premium 2.955 €/m2 sa pdv-om (premium stanovi su uglavnom na povučenom spratu – VII)
Startno 3800 sa PDV. Sto je visi sprat visa je cena.Cena za standard stan (faza1) u martu 2021. je bila 2.840 eur (kada sam zakljucila predugovor, kreditni kupac).
Vec u maju povecali su cene za 5-7%, pa u oktobru jos 10%, tako da su dosli do cene 3.330 eur do kraja 2021.
Ne znam kakva je situacija sada za fazu 2.
Za nase uslove previse, ali opet kada se pogleda kvalitet i pozicija projekta (u odnosu na druge novogradnje u Beogradu) ima smisla.Startno 3800 sa PDV. Sto je visi sprat visa je cena.
Još je izabrana ubedljivo najjeftinija ponuda, bila je firma koja je tražila 2 eur/m2 za održavanje i 24h recepciju.Najskuplje u gradu, 1 eur/kvm.
Komšije,
da li vam smetaju kontejneri poredjani i prepuni smeća ispred samih ulaza?
Da li hocete da napravimo inicijativu, da se složimo i izmestimo ih negde drugde?
Komsija, ja se slazem potpuno. I pre godinu dana sam na forumu pisala da sam zgrozena gde su postavljeni kontejneri. Sada se gomila smeca razvlaci tu, macke se okupljaju…ako nema prostora nigde u celom ND kompleksu za kontejnere, onda cemo ici do Ginger bara gde su postavljeni I tamo bacati smece…meni licno mnogo smeta i kvari utisak.Komšije,
da li vam smetaju kontejneri poredjani i prepuni smeća ispred samih ulaza?
Da li hocete da napravimo inicijativu, da se složimo i izmestimo ih negde drugde?
Kućice ( smećare) možemo da koristimo kao parking za bicikle?
Da li mozete da mi kazete sa kog sprata je ovo pogled? Hvala unapred!
Kontejneri su uzas.Komsija, ja se slazem potpuno. I pre godinu dana sam na forumu pisala da sam zgrozena gde su postavljeni kontejneri. Sada se gomila smeca razvlaci tu, macke se okupljaju…ako nema prostora nigde u celom ND kompleksu za kontejnere, onda cemo ici do Ginger bara gde su postavljeni I tamo bacati smece…meni licno mnogo smeta i kvari utisak.
Ovo nam smeta. A takodje i smrad, macke koje stalno iskacu iz kontejnera i kucica, a verovatno i pacovi. Koja je Vasa korist da branite ovakvo ruglo? Da li savremeni nacin zivljenja ukljucuje gledanje u redove kontejnera? Nikome ne bismo pozeleli ovakvo zlo. Svi stanari su izuzetno razocarani, niti bi bilo ko platio ovoliku cenu kvadrata da mu ispred ulaza u zgrade stoje redovi kontejnera i da imaju pogled na iste. Ne radi se kao u Vasem slucaju o 3, nego o najmanje 20. Da, najbolje resenje bi bili podzemni kontejneri, ili neki prostor iza zgrade, a svakako ne tako blizu i ispred svakog ulaza u zgradu.Zbog ovoga su podzemni kontejneri najpraktičniji ali vlast je nesposobna da ih prazni pa zato se i ne grade za nove projekte, niti menjaju po gradu klasični. Ja preko puta zgrade imam 3 kontejnera, ništa mi to ne smanjuje kvalitet života, čak mi dobro dođu jer su blizu, svakako i tu bih najradije voleo podzemne.
A i gde bi ste vi stavili te kontejnere, ispred zgrade od komšija da vam ne smetaju? Nije mi baš najjasnije šta ovde smeta, čak su i zatvoreni u ove garaže.
Ovo nam smeta. A takodje i smrad, macke koje stalno iskacu iz kontejnera i kucica, a verovatno i pacovi. Koja je Vasa korist da branite ovakvo ruglo? Da li savremeni nacin zivljenja ukljucuje gledanje u redove kontejnera? Nikome ne bismo pozeleli ovakvo zlo. Svi stanari su izuzetno razocarani, niti bi bilo ko platio ovoliku cenu kvadrata da mu ispred ulaza u zgrade stoje redovi kontejnera i da imaju pogled na iste. Ne radi se kao u Vasem slucaju o 3, nego o najmanje 20. Da, najbolje resenje bi bili podzemni kontejneri, ili neki prostor iza zgrade, a svakako ne tako blizu i ispred svakog ulaza u zgradu.