Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Malo sam se igrao sa putnim oznakama ne samo za BG vec i za teritoriju cele Srbije...
Posto stranci pojma nemaju gde se nalaze (sem preko Google Maps-a i Bing-a) sta mislite kada bi svaki okrug u Srbiji (ukljucujuci i BG) imao svoje oznake sa mapom okruga na svim najvaznijim magistralnim pravcima na SRB i ENG ?
Na netu svuda stoji prevod "district" mada se okrug kaze "county" pa sada ne znam sta bi bilo ispravnije...
@ rasho62 - pa ne znam...probao sam i to, mislim da bi bilo previse...mogle bi da se urade posebne mape (detaljnije) za svaki okrug...poput turistickih oznaka. Ovo bi bila samo najava u koji okrug se ulazi.
ova je tabla specificna na kafiani znak pitanja
PRIČA O JEDNOJ TABLI
Čovek koji je svojevremeno slovio kao „najveći Srbin u Parizu“, Petar Petrović Pepi, sigao je u frizerski salon na Terazijama na Svetog Iliju 1988. godine.
- Nosio je u ruci tablu iz Pariza, kaže ukrao je sa Avenije kralja Petra, i na njoj stvarno piše ime našeg monarha - kaže Veselinov. - Bio sam zatečen poklonom, napravio sam od nje fotokopiju koja visi na zidu salona, a original je i sada na zgradi kafane „?“ kod Saborne crkve.
VELIKE GUŽVE U SAOBRAĆAJU Kolone na Pančevcu i u Bulevaru Lenjina
N.M. | 28. 11. 2014. - 17:21h izmena vesti 18:55h | Foto: S.Žerajić | Komentara: 0
Velike saobraćajne gužve su trenutno na nekoliko prometnih saobraćajnica u Beogradu.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.