Wile E. Coyote":3aeo79c9 je napisao(la):
Erysimum Cheiri":3aeo79c9 je napisao(la):
BTW: Imas i po Engleskoj (tj. UK) gomilu kola sa SCO oznakama preko GB oznake - vidjao sam ih svakodnevno.
Зар није изборно шта ће да стоји на таблицама (или да ништа не стоји)?
Jeste, ali sam to naveo a konto toga da "jedino u Srbiji" deo stanovnika ne postuje svoju drzavu - toga ima svuda. Britanska vlada je uostalom pod pritiskom skotskih separatista zapravo i dozvolila te stvari isto kao sto i poslednjih godina na bankomatima u Spaniji (barem u Andaluziji) kada biras jezik, imas izbor od oficijelnog, pa do katalonskog i gomile drugih dijalekata/jezika (sa sve zastavicama).
Pitao sam taksistu sta im to znaci - kaze "Takva je danasnja Spanija, to vise nije ozbiljna drzava". Tom logikom se to moze reci i za Veliku Britaniju.
Mislim da treba postovati svoju drzavu odnosno drzavu u kojoj zivis. Jasno je da ovde mi vidimo gomilu problema, ali isto tako put Srbije od zemlje koja je totalno izolovana i bombardovana do manje-vise normalne drzave nije preterano dugo trajao... Prosetajte malo do BiH, Albanije ili BJRM pa cete vise ceniti to sto imate ovde.
Uopste, ako neko misli time sto ce presarati grb na tablici da ce uraditi nesto pametno grdno se vara. Uradice obicnu glupost i tako ce i delovati. Nazalost to je u skladu sa folklorom 90-ih i nepostovanjem svega i svacega. To je uzelo duboke korene u nasem drustvu - to je ocigledno svakog dana.