dragan
Professional
Donesemo odluku i prinudno kupimo njihove akcije za 540mil evra, jer toliko vrede na berzi. A oni neka se žale kome hoće.
Jedino pošteno rešenje. A oni ako nisu zadovoljni berzanskom cenom, možda sledeći put neće da mufljuze sa berzom.Donesemo odluku i prinudno kupimo njihove akcije za 540mil evra, jer toliko vrede na berzi. A oni neka se žale kome hoće.
Dali su rok do 13.2. 2026. da nadjemo kupca.I to se novac stavi na poseban račun . .
Da, ona je čak ponudila i ostavku ako stane Rafinerija.
Znaci nema nista od resenja jos bar mesec dana.građani treba da shvate da je nemoguće da se za "sedam dana" promeni vlasništvo
U svemu što sam čuo, najveći problem vidim u NBS i potencijalnim problemima sa PŠ.
Nego sta, povratak u 80e/90e, pun ceger para. Direktorima moze i u devizama, da stane u tasnu. Moze i svakog petka, da se resi problem skladistenja.Na kakve ruke.. Nije to trafika sa jednim zaposlenim i fiksnim platama. Niti smo cigani da nam daju gomilu bruto plate na ruke pa da idemo da se zezamo sa raznim uplatama.
Trebao bi jedan kombi pun para svakog meseca da se šalje šacici direktora..
Ne, 7 dana je zato sto do tad zvanicno rafinerija moze da radi.
Ne, 7 dana je zato sto do tad zvanicno rafinerija moze da radi.
Nego sta, povratak u 80e/90e, pun ceger para. Direktorima moze i u devizama, da stane u tasnu. Moze i svakog petka, da se resi problem skladistenja.
Ja sam razumeo da hoće da ponude bolju cenu ako dogovor ne uspe, tj rusi ne pristanu na to što im se nudi.Ono što sam na skapirao iz izlaganja je da će država probati da da bolju cenu ukoliko se Gazprom dogovori sa nekim od svojih partnera (jer ako se ne varam ima klauzula u prečoj kupovini). S obzirom da Srbija očigledno nije opcija ni u kakvom scenariju za Ruse to onda može biti dodatni kamen spoticanja da se napravi bilo kakav deal/kombina.
Vežbali ko Kristina i ĐenkaZnaci to su nocu vezbali sa dramaturgom
Nisam ih gledao 13 godina pa necu sad poceti. Znam da kukaju vec 2 nedelje da rafinerija staje 24. ili 25. novembra (a pre mesec dana su kukali da staje 1. novembra).Možda nisi gledao live ali rečeno je da banke imaju neku spec. dozvolu da rade s NIS-om još 6-7 dana. Rafinerija kad stane svakako postoje rezerve pa će moći da se šljaka još mesec dana, možda i malo preko.
Ono što sam na skapirao iz izlaganja je da će država probati da da bolju cenu ukoliko se Gazprom dogovori sa nekim od svojih partnera (jer ako se ne varam ima klauzula u prečoj kupovini). S obzirom da Srbija očigledno nije opcija ni u kakvom scenariju za Ruse to onda može biti dodatni kamen spoticanja da se napravi bilo kakav deal/kombina.