On nije nadležan za to, ali jeste Vlada koja će da preuzme odgovornost za NIS.On na Ruse ne sme da udari.
Da mu uskrate azil jednog dana, da mu posluže čaj, pokažu panoramu kroz prozor...шта могу Руси да ураде
Може и санкама у набавку.Ja se nadam da zima neće biti 'ladna da može bajsom da se ide
Ako bih smeo da predložim da se ne potresate previše oko problema sa NIS-om, to je samo širenje straha, nesigurnosti i sumnje i služi da se skreće pažnja sa drugih stvari.
Derivate je moguće nabaviti, pitanje je samo po kojoj ceni a izgleda da je već odlučeno sa koje strane nove gvozdene zavese ćemo biti.
Ako želite da se nervirate oko našeg diletantizma u energetici predložio bih probleme sa prirodnim gasom, nema drugog isporučioca u dovoljnom kapacitetu osim Rusije, to ako zaglavi daleko je veći problem.
Da ne pričam o elektroenergetici Srbije.
Лепа је краљица, ал је Смедеревац пралточнији, може пасуљ да се крчка, и кафа увек да се пристави.,, ... Смедеревац у open concept kitchen, сулундар у вентилацију аспиратора.. ,,
Predlažem kraljicu pec, manja je a vrši posao, takodje ne samo što je zgodnija za uklapanje nego nema izrazito .village,, tj country style
A komŝiluk iznad,.... i onako slabo ih poznajemo vetoatno neki ateist, pa nek se malko i okade
![]()
,, ... Смедеревац у open concept kitchen, сулундар у вентилацију аспиратора.. ,,
Grade se za druge ali placamo mi, tako da cemo mi platiti ceh.Reci mi da nisi ekonomski pismen da mi ne kazes da nisi ekonomski pismen, sta mislis za koga se grade silni autoputevi i brze saobracajnice, do kojih fabrike i cijih vode?
To se sprema https://nova.rs/vesti/politika/vuci...promeni-odluku-o-neuvodjenju-sankcija-rusiji/ ali samo za lokalnu upotrebu, kod Rusa to nece prociOn nije nadležan za to, ali jeste Vlada koja će da preuzme odgovornost za NIS.
Da p**** ima muda ne bi bila p****пизда да има муда, национализовао би НИС првог дана санкција. шта могу Руси да ураде? ништа
Вид ти хрвата:
![]()
Veleizdaja Hrvatske, BiH i Srbije
U zraku se osjeti nešto što Balkan dobro poznaje: trenutak kada jači naređuje, a manji se pretvara da pregovara. U drugim vremenima to su činili imperiji sabljama i ultimatumima na pergamentu, danas to stiže u obliku dopisa iz američkog Ministarstva financija. Razlika je samo u tehnologiji...www.logicno.com
Krenuli su botovi bez mozga na portalima masovno da guraju pricu rusi nas izdali, precednik stiti narod,buc