mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 13.043
Znaš dobro na šta sam mislio.Srbija se vratila u srednji vek, imamo vladara, plemice, kadije, dvorske lude, sluge i kmetove.
Znaš dobro na šta sam mislio.Srbija se vratila u srednji vek, imamo vladara, plemice, kadije, dvorske lude, sluge i kmetove.
Ma samo neka usmere rakete prema Sofiji i puštaju gas Bugari odmah.Dostavice nam gas padobranima, kao sto su nam 1999 dostavili S-300
Izgleda da ipak neće morati padobranima, bar jos 2 godine.
![]()
OFAC zaustavio prodaju firmi ćerki NIS-a u Rumuniji, Bugarskoj i BiH
Nevolje stižu jedna za drugom. U to se ovih dana uverava Naftna industrija Srbije kojoj se zbog američkih sankcija poslovanje para kao kad se iznošeni džemper raspara povlačenjem samo jednog končića.www.danas.rs![]()
Znači čovek ladno i to slagao da bi se pojavio i rešio nepostojeći problem.
Ček, zar nisu oni imali oduvek opciju plaćanja u EUR, tj. imali su Menjačnicu, tako da su mogao da zameniš EUR i platiš gorivo.Inace kupio sam juce gorivo na NISu, radi dina i dalje. Dok sam placao vidim kako radnice iza kase broje Eure i pitah da li je to sada dozvoljeno placanje u stranoj valuti na sta su mi potvrdno odgovorili.
Znaci ovi id*** su odlucili da suspenduju i zakon o deviznom poslovanju. Uopste mi nije jasno kako knjize te prodaje. Degradiraju ceo sistem sve vise i vise, ovo je tragicno.
Kako stranci placaju gorivo u tranzitu, obzirom da nemaju dinare?To je onda placanje u dinarima jer si zamenio eure i platio racun u dinarima. Medjutim oni sada direktno primaju eure, stavili su ih u kasu. Jedino ako im ista kasa nije i menjacnica i prodajno mesto, sto nisam siguran kako su zakonski regulisali
Ajd' bar da ima neki popust kad već rade na crno.To je onda placanje u dinarima jer si zamenio eure i platio racun u dinarima. Medjutim oni sada direktno primaju eure, stavili su ih u kasu. Jedino ako im ista kasa nije i menjacnica i prodajno mesto, sto nisam siguran kako su zakonski regulisali
Ово је интересантно.
Откуд овај скок? Због изјаве Марте Кос?
Ko zabranjuje isplatu unapred?NIS je odavno u prekršaju jer isplaćuje radnicima plate unapred. Pitaj bilo kog knjigovođu da li obični smrtnici smeju to da urade i kolika im kazna sledi.
Kao što im nije falila 1914 i 1941...Pa svakako nisu Dnevnik 2 i Dnevnikov dodatak kao tebi.
Gde je ta politika branila Srbe tu Srba vise nema.
Npr za Krajnu sada i Krajisnici otvoreno pricaju da su bili podbunjeni iz Srbije i da se nisu kurcili verovatno bi i dan danas ziveli tamo i dlaka sa glave im ne bi falila.