Da upravo na to mislim, tj. da im otplatimo 56% narednih 25god ( 5+20).
...uz grejs.
Da upravo na to mislim, tj. da im otplatimo 56% narednih 25god ( 5+20).
Ne znam za Yettel ali znam za npr. SAT-TRAKT priču.. problem sa SBB je što ne smeju javno jer su "opozicija" pa se onda 'samo' završi sa nekim dilovima, meni je 100% pouzdan izvor (koji je pre toga bio 100% tačan sa 8-9 info koje je 'leakovao' mesecima unapred (žena mu je neki bog u A1 a i on sam je umrežen)) rekao da je SBB uveliko na prodaju i da ga kupuju poltroni režima (vlasnik ST je potpredsednik FSS (zajedno sa, npr, Nedimovićem koji je......ljiga) i ujedno Orbanov proksi za Srbiju)Nemoj samo da je kao ona priča, od pre katoličkog Božića, kako Yettel kupuje SBB... Čak i da je Shell to ne isključuje prvo nacionalizaciju, jer ne verujem da će amerikacni da plate Putinu.
Proverio sam lika detaljno sad..vidim da ga pljuju režimske novine jer je protiv terorističke org. "Srpska lista" i reklamiraju ga kao Kurtijevog generalnog sekretara za integracije- dakle verovatno tačna info ᕙ( • ‿ • )ᕗŠta god da se desi, mi ćemo biti na gubitku.
Dolazi na naplatu politika sedenja na dve stolice.
Šta god da se desi, mi ćemo biti na gubitku.
Dolazi na naplatu politika sedenja na dve stolice.
Neće, zna se ko nas je bombardovao i ko snabdeva UČK oružjem.Pa neće nas valjda lažna braća gađati orešnikom ili tako nekim oružjem živopisnog imena.
Pa neće nas valjda lažna braća gađati orešnikom ili tako nekim oružjem živopisnog imena.
"Braća" bi trebalo da podrže rešenje oko NISa koje nama najviše odgovara.Pa neće nas valjda lažna braća gađati orešnikom . .
Ne sumLJam.Neće, zna se ko nas je bombardovao i ko snabdeva UČK oružjem.
Стани, отимање туђе имовине је сад у реду? Ајде да то применимо на нивоу целе државе.Pa neće nas valjda lažna braća gađati orešnikom ili tako nekim oružjem živopisnog imena.
Nisam za otimanje kao što nisam bio ni za poklanjanje svojevremeno.
Надам се да ћеш то рећи и кад пређе у руке неке западне МТНК за који месец, јер суштински ће се направити модел да даш по цени по којој си је откупио + што ћемо као народ имати и тај скривени трошак пеглања, тј новац у неки руски џеп! Сем ако ниси за поклањање једнима, а да не може другима. Ја нисам за поклањање ни једнима, ни другима!
Nema više prodaje NISa, ostaje u većinskom državnom vlasništvu.. . nacionalizuješ, pa onda prodaš.
Pa neće nas valjda lažna braća gađati orešnikom ili tako nekim oružjem živopisnog imena.
Aha, rusija ce bas zbog nevaljale srbije da prizna amerikancima kosovo i tako izbije sebi iz ruke glavni adut kojim od samog početka opravdava čerupanje teritorija i agresiju na susedne države....Neće, ali će se odraziti na mnogo drugih stvari. Prvo, Rusija je jedna od dve stalne ćlanice SB UN koji poštuje teritorijalni integritet Srbije. Otimanje imovine bi bio čist neprijateljski potez, te je pitanje da li bi se podrška u SB UN nastavila. Ako otmeš imovinu njima, šta će misliti Kina, druga članica SB UN koja poštuje teritorijalni integritet Srbije, koja isto ima imovinu u Srbiji. Misliće da jednog dana, Srbija može isto tako oteti i nihovu imovinu. Dakle, otimanje nikako nije dobar potez za Srbiju, jer posledično može dovesti do priznanja nezavisnosti Kosova od strane većeg broja država i prijema Kosova u UN.