Mislim da će stići najkasnije do kraja godine. Takvi su im otprilike i rokovi.ne verujem da ce biti bas toliko brzi. Sve sto je do sad napravljeno je vezano za te donje lamele, ostatak je skoro prazan.
To im je plan, mada i u Predugovoru, i u gradjevinskoj dozvoli pise da se gradi u 3 faze.Ako sam ja dobro razumeo prilikom kupovine ceo komplex se gradi odjednom.
A razlog tome jesu citiram, “ garaze koje se nalaze ispod celog komplexa”
To bi bilo fino.Mislim da će stići najkasnije do kraja godine. Takvi su im otprilike i rokovi.
U ugovoru stoji 31.3.2027. za sve lamele, jer planiraju sve da zavrse u priblizno isto vreme. S tim da je jos 6 meseci posle toga investitor dozvolio sebi da kasni bez penala.1. Kada se ocekuje zavrsetak radova lamela, koja ce biti prva zavrsena? Ne mogu da nadjem tu informaciju nigde.
Uvecanje od 8% se odnosi na deo koji ide iz kredita. Ako se daje ucesce od 20%, ostalih 80% se uvezava za 8%. Na primer, za 3.3 stan koji kosta 197.463, za kreditne kupce bi ucesce bilo 42.020 a ostatak 168.080, tj ukupno 210.100.2. Koliko sam razumeo, investitor dozvoljava kredit do 80% iznosa stana, sa nekakvim penalima od 8%? Da li moze neko da mi pojasni to.
Mislim da je njihova računica za kreditne kupce ovakva:Uvecanje od 8% se odnosi na deo koji ide iz kredita. Ako se daje ucesce od 20%, ostalih 80% se uvezava za 8%. Na primer, za 3.3 stan koji kosta 197.463, za kreditne kupce bi ucesce bilo 42.020 a ostatak 168.080, tj ukupno 210.100.
Dobro si rekao.Nešto su mi ovi zidovi tanki obzirom da moraju da nose konstrukciju
Pojma nemam nisam građevinac...